Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebookta kim beni silmiş

Facebookta kim beni silmiş
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Facebookta kim beni silmiş facebookta kim silmiş facebookta kişi silme facebookta silenleri görmek facede kim silmiş facede kim beni engellemiş facede kim beni silmiş Evet Melek'ler, Facebook sayfanızda kim sizi silmiş, merak mı ediyor sunuz? O halde buyrun öğrenin diyoruz Çünkü biz bu yazımızda Facede kim beni silmiş merakınızı gideriyoruz Burda ama bilgilerimiz doğrultusunda sizi silenleri görebileceksiniz Melek'ler 1549279028 1549279028 facebooktakimbenisilmis5c581f397c602facebooktakimbenisilmis5c581f397c602facebooktakimbenisilmis5c581f397c602 Facebook'ta sizi kim sildi unfriend finder facebook indir Facebook'ta yüzlerce arkadaşınız var ve sizi kimin sildiğini kavramak istiyorsunuzBir dönem msn'de beni kim engellemişsorusu bu sıralar Facebook'da beni kim silmiş? e dönüşmüş durumdaİşte hemen sizlere tanıtacağımız eklenti ile facebookta sizi kim sildiyse öğreneceksiniz Ancak eklentiyi yükledikten sonraki zamanlarda sizi silenleri veya hesabını kapatanları görebiliyorsunuz Vasıta aynı zamanda gönderdiğiniz arkadaşlık isteklerini de listeliyor ve kabul edilmediğinde sizi bilgilendiriyorHerhangi bir arkadaşınız sizi sildiğinde, bunu bir Facebook uyarısı olarak alıyorsunuzTabii dilerseniz uyarıyı kapatabilirsiniz Unfriend Finder script, Chrome, Firefox, Safari, IE ve Opera'da çalışıyor Chrome'da sadece bir eklenti yüklemeniz yeterli oluyor, Firefox'da ise ilk olarak Greasemonkey'i yüklemelisiniz Unfriend Finder'i atfetmek için BURAYA TIKLAYIN Melek'ler  

858,506Konular
983,022Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt