Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook'ta nasıl çevrimiçi olunur?

Hoş geldin! Dolunay tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Facebook'ta nasıl çevrimiçi olunur?
0
152

Similar threads

Facebook çevrimiçi nasıl olurum Facebook çevrimiçi ayarları Facebook'ta nasıl çevrimiçi olunur? Eğer çevrımiçi ol tuşuna bastığınızda herhangi bir şey olmuyor ve hala çevrim dışı iseniz, facebook serverlarında geçici bir sıkıntıdan dolayı olamıyorsunuz demektir, sizinle ilgili bir bezginlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Facebook Vakit Tüneline Kaydol Zaman Tüneline Nasıl Kaydolunur Facebook Süre Tüneli Kaydol Facebookta zaman tüneline vermek istiyorsanız ilk önce aşağıdaki linke tıklayınız Karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacak Resimde işaretli olan Vakit Tüneline Geç yazısına tıklayın sonra vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Facebook ’ta herhangi bir kişinin Beni görmesini istemiyorum Facebookta Birisini Engellemek istiyorum Facebook Durumunu Çevrimdışı Yapma Facebook ’ta çevrimdışı görünmek için, aşağıdaki sohbet e tıklayın ve Seçenekler den Çevrimdışı O l‘a tıklayın Çevrimdışı Olamıyorum Eğer çevrımdışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Facebook'ta nasıl çevrimiçi olunur? Herhangi bir Facebook sayfasının sağ alt köşesindeki Sohbet menüsüne tıklayarak çevrimiçi olan arkadaşlarınızı görebilirsiniz Çevrimiçi ve sohbet için müsait olan arkadaşlarınızın yanına yeşil bir nokta, bir süredir işlem yapmayan arkadaşlarınızın yanında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Facebook sertifika hatası nasıl çözülür? Facebookta şu sıralar sıkça karşılaşılan sorunlardan bir adam başına facebook'a giriş yapılamıyor ve güvenlik sertifikası süresi doldu şeklinde bir hata alınıyor Eğer sizde facebook'a girerken güvenlik sertifikası süresi doldu şeklinde bir uyarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,505Konular
982,795Mesajlar
30,596Kullanıcılar
MajedSon üye
Üst Alt