Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook çevrimiçi nasıl olurum
Facebook çevrimiçi ayarları
Facebook'ta nasıl çevrimiçi olunur?
Eğer çevrımiçi ol tuşuna bastığınızda herhangi bir şey olmuyor ve hala çevrim dışı iseniz, facebook serverlarında geçici bir sıkıntıdan dolayı olamıyorsunuz demektir, sizinle ilgili bir bezginlik...
Facebook Vakit Tüneline Kaydol
Zaman Tüneline Nasıl Kaydolunur
Facebook Süre Tüneli Kaydol
Facebookta zaman tüneline vermek istiyorsanız ilk önce aşağıdaki linke tıklayınız Karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacak Resimde işaretli olan Vakit Tüneline Geç yazısına tıklayın sonra vakit...
Facebook ’ta herhangi bir kişinin Beni görmesini istemiyorum
Facebookta Birisini Engellemek istiyorum
Facebook Durumunu Çevrimdışı Yapma
Facebook ’ta çevrimdışı görünmek için, aşağıdaki sohbet e tıklayın ve Seçenekler den Çevrimdışı O l‘a tıklayın
Çevrimdışı Olamıyorum
Eğer çevrımdışı...
Facebook'ta nasıl çevrimiçi olunur?
Herhangi bir Facebook sayfasının sağ alt köşesindeki Sohbet menüsüne tıklayarak çevrimiçi olan arkadaşlarınızı görebilirsiniz Çevrimiçi ve sohbet için müsait olan arkadaşlarınızın yanına yeşil bir nokta, bir süredir işlem yapmayan arkadaşlarınızın yanında...
Facebook sertifika hatası nasıl çözülür?
Facebookta şu sıralar sıkça karşılaşılan sorunlardan bir adam başına facebook'a giriş yapılamıyor ve güvenlik sertifikası süresi doldu şeklinde bir hata alınıyor
Eğer sizde facebook'a girerken güvenlik sertifikası süresi doldu şeklinde bir uyarı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.