Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebookta nasıl grup kurulur?

Facebookta nasıl grup kurulur?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook sayfanızda bir grup ayarlamak ve arkadaşlarınızla o grup içerisinde sohbet edip paylaşımlarda bulunmak istiyorsunuz ama grup nasıl kurulur bilmiyorsunuz O halde yazımızı dikkatlice okumanızı nasihat ederiz Facebook'ta grup kurmayı bilmeyen dostlar için resimlerle anlatmaya çalıştık Takıldığınız bir yer olursa konu içerisinden bize sormanız tatmin edici en kısa zamanda cevap verilecektir

Aşağıdaki işlemleri sırasıyla yaparsanız sizinde bir grubunuz olabilir Çoktan kolay gelsin

Ilk Kez faceebook hesabınıza giriş yapın
Başlıca sayfada sol menüde Grup kur seçeneğini bulun ve tıklayın
ALT :wwwlarcomupluploadsfacebooktagrupkurma198425facebooktagrupkurma198425ALT

Minik bir pencere açılacak Burada kuracağınız gruba bir isim verin Ben En iyi forum forumdaş grubunu kurdum Hemencecik altına gruba davet edeceğiniz şahısların isimlerini yazın Dikkat edin buraya yazdığınız isimler yönetimde sizden daha sonra gelecek kişiler olacaktır ve bir gün grubu silmeye niyetlenirseniz malesef bu muhtemel olmayacaktır Ama gruptan ayrılabilir ve buraya ismini yazdığınız öteki kişiye yetkilerinizi bırakabilirsiniz O yüzden kimin ismini yazacağınıza fazla uyarı edin
Bu konuyuda açıkladıktan sonradan gelelim grubu kimlerin görüp kimlerin göremeyeceğine Üç seçeneğiniz mevcut Açık, Kapalı ve Bakımlı Altlarındaki açıklamaya tarafından istediğiniz birisini seçin ve Oluştur butonuna tıklayın

ALT :wwwlarcomupluploadsfacebooktagrupkurma217193facebooktagrupkurma217193ALT

Son işlemimiz grubunuza bir icon belirlemek Açılacak pencereden istediğiniz, hoşunuza dışarı giden bir iconu seçebilirsiniz Eğer istemiyorsanız hemen altındaki geç butonuna tıklamanız tatmin edici olacaktır Bütün işlemler tamamsa OLUŞTUR diyoruz

ALT :wwwlarcomupluploadsfacebooktagrupkurma337007facebooktagrupkurma337007ALT

Benim açtığım En iyi forum FORUMDAŞ grubu herkese açık ve papatya simgesi ile gösteriliyor *

858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt