Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebookta Paylaşılacak Sozler

Facebookta Paylaşılacak Sozler
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Facebook Sozleri

Facebook icin guzel sozler

Tıpkı sevilmeyen bir oğretmen gibiydi kalbim Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları secti

Insanlarla yuz yuze konuşarak her sorunu halledebilirsın Ama bazı insanlar gelir onune , hangi yuzune konusacağını bilemezsin!

Sesini değil , sozunu yukseltmeli insan! Cunku gok gurultuleri değil , yağmurlardır yaprakları yaşatan!

Şeytan ona uymamız icin bize yalvarıyor Peki biz cok iyi insanlar olduğumuz icin mi onu kıramıyoruz?

Aşk bazen yeni cıkan bir filmin fragmanı gibidir Gorebileceğin tum guzellikler yalnızca tanıtımda verilir

Biz duşuncelerimizi coğu zaman omuzlarımızda taşırız

Ayıp olan, bir duşunceyi gizlemek değil, o ceşit bir duşunceyi edinmektir

Duşunceler insana keyifleri istediği zaman gelirler; benim keyfim istediği zaman değil

Her insanın iradesi dışında binlerce kotu duşuncesi olabilir

Herkes aynı şeyi duşunuyorsa, hic kimse fazla bir şey duşunmuyor demektir

Herkes benim duşunceme katılırsa, yanılmış olmaktan korkarım

İnsan ne kadar az duşunurse, o kadar cok konuşur

Biten neydi acaba diye hep duşunuyorum, o kadar cok soru var ki beynimde

ikimizde aynı şeyi duşunuyoruz; sen kendini, ben seni

Yemek koyulurken, “bu kadar yeter dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye anne denir Ve o herşeye değerdir

Caya batırdığım biskuviyi duşurmeden ağzıma atmak icin yaptığım hırsı hayatımın diğer hic bir kısmında yapmıyorum

Sevmek sucsa cezamı cekerim, git diyorsan ceker giderim, yeterki beni unut deme işte o zaman biterim

Olumu hatırladım yine dun gece, hayatın değerini daha iyi anladım sevdiklerim bir bir gidince

Seni bir an bile olsun gorebilmek beni mutlu ederken başkasının bir saniye gormesi beni kahreder

Kaderim bu elden ne gelir, yaşamaksa bu başa gelen cekilir

İki kotu alışkanlığım var biri sigaram diğeri sensizlik

858,524Konular
981,307Mesajlar
31,163Kullanıcılar
meryemm5Son üye
Üst Alt