Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebooku Dondurdum Nasıl Açabilirim diyenler buraya

Facebooku Dondurdum Nasıl Açabilirim diyenler buraya
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Facebooku Dondurdum Nasıl Açabilirim diyenler buraya Dondururlan Facebook Hesabı Nasıl Açılır Facebooku Dondurdum Geri Nasıl Açabilirim Her hangi bir sebepten ötürü Facebook hesabını dondurup sonra bitmiş başlatmak isteyip de bunu nasıl yapacağını bilmeyen bütün arkadaşlarımız için, bu yazımızda dondurulan Facebook hesabı nasıl açılır konu alıyoruz Melek'ler 1549278316 1549278316 facebookudondurdumnasilacabilirimdiyenlerburaya5c581c70ae19dfacebookudondurdumnasilacabilirimdiyenlerburaya5c581c70ae19dfacebookudondurdumnasilacabilirimdiyenlerburaya5c581c70ae19d Facebook eylemleriniz spam olarak algılanmış ve hesabınız geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir Ya kimlik bilgilerinizi teyid edip açtırınız yada yaklaşık 1 hafta bekleyinizBu dek bekleyemem diyorsanız facebook yetkililerine durumunuzu anlatan bir mail yazıp gerekenin yapılmasını isteyebilirsiniz Dondurduğunuz Facebook Sayfanızdaki Sol menüdeki emniyet bölümüne girin Facebookunuz dondurulduktan sonradan kullanıcı adı ve şifrenizle antre yaparsanız bitmiş faal olur Yalnız dondurduktan 24 saat daha sonra giriş yapın çünkü dondurduktan ama 24 saat daha sonra girebilirsiniz  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt