Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook'u Kapatıyorum Çünkü...

Facebook'u Kapatıyorum Çünkü...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook Hesabını Kapatmak İçin 45 Neden

Facebook hesabınızı kapatmayı hiç düşündünüz mü? Düşünmediyseniz bile bu yazıyı okuyunca kafanızda bir takım soru işaretleri oluşabilir? Bir Türk öğretmenin ağzından çarpıcı cümleler burada!

Sosyal ağlar artık hayatımızın her hemencecik fazlasıyla yer alıyor Eğlencenin yanında işimiz için de çoğu vakit etkili olarak içersinde yer elde etmek zorunda kaldığımız soysal medya, bazen insanları bıktıracak düzeyde rahatsız etmiyor da değil

Hilmi Aydın Facebook Profilini Kapatmasın adlı özel bir sayfa bile gevşemiş

Facebook Değil Feybuk

Sosyal dünyanın bütün da ortasında yer alan Facebook için bir Türk öğretmen ilginç bir işe imza atmış Kendince Facebook hesabını kapatma nedenlerini sıralayan edebiyat öğretmeni, çevresindeki insanlara daha da önemlisi ise öğrencilerine ışık tutabilmeyi amaçlıyor olasılıkla

Kapatıyorum Çünkü şeklinde maddeler sıralayan ve bu maddelerin içerisinde son dönemin popüler söylemlerine ve çevresindeki insanlara göndermelere yer veren Edebiyatçının Biri, Feysşeklindeki ifadesi ile de dikkat çekiyor *

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt