Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

faceye giremiyorum hata veriyor imdat!

faceye giremiyorum hata veriyor imdat!
0
71

Similar threads

facebook giriş yapamıyorum kusur veriyor facebook antre yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor biçiminde bildirimler almaktayız Güncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
facebook sohbet açılmıyor hata veriyor sohbet sorunu hakkında facebook sohbet açılmıyor bir türlü kesintisiz kusur veriyor bu sorunu başka yaşayanlar var mı geçici birşey mi bu arkadaşlar ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
facebook giriş yapamıyorum hata veriyor facebook giriş yapamıyorum gibi sorunlarınız varsa aşağıdaki secenekleri deneyebilirsiniz Kullanıcıların zaman zaman karşılaştığı sorunlar nedeni ile siteye ve uygulamalara giriş yapılamıyor şeklinde bildirimler almaktayız Guncelleme ve bakım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Facebooka giremiyorum ne yapmalıyım 2019 Facebook açılmıyor kusur veriyor Facebook'a girememenizin nedenleri şunlar olabilir; * Sitede düzenleme yapılıyor olabilir12 gün sabredinMalum kalabalık bir aza topluluğu var ve her geçen gün bu sayı artıyor * Eklenen içerikler ve videolar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Facebooka giremiyorum ne yapmalıyım 2019 Facebook açılmıyor hata veriyor Facebook'a girememenizin nedenleri şunlar olabilir; * Sitede düzenleme yapılıyor olabilir12 gün sabredinMalum kalabalık bir üye topluluğu var ve her geçen gün bu sayı artıyor * Eklenen içerikler ve videolar sebebiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt