Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fadik Sevin Atasoy Yönetmenleri Fena Isladı

Fadik Sevin Atasoy Yönetmenleri Fena Isladı
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fadik Sevin Atasoy Yönetmenleri Kötü Isladı FADİK'TEN 'ASEKSÜEL'LİK AÇIKLAMASI! 1548618673 1548618673 fadiksevinatasoyyonetmenlerifenaisladi5c4e0bb761640fadiksevinatasoyyonetmenlerifenaisladi5c4e0bb761640 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberfadik3kasim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg DİZİLERDE ÇOĞUNLUKLA BAŞROL OLARAK YER ALMAYAN TÜRK SİNEMASI’NIN ARANAN YÜZÜ FADİK SEVİN ATASOY YÖNETMENLERE KÖTÜ ÇATTI Başarılı oyuncu, “Bir Takım yönetmenler kukla oyuncu istiyor Kukla olmadığım için beni birçok seçim etmiyor Zaten öyle olanların teklifini ben kabul etmiyorum dedi Senin yürüyen bir sözlük olduğunu yeni öğrendim Kaç dil biliyorsun? Eros Ramazotti için İtalyanca öğrendim Ona bayılırdım Teyzem İngiltere’de yaşıyordu, İngilizce’yi öğrenmem çok basit oldu Almanca’yı da yazları para galip gelmek için gittiğim otellerde animasyon yaparken öğrendim Bulgaristan’a devlet tiyatrosu ayarlamak için gittik, böylece öğrendim En zoru hangisiydi? Bulgarca en zorudur Daha Fransızca’yı öğrenmek istiyorum Arapçayı da fazla seviyorum Bir proje için Iraklı biriyle 15 gün Arapça çalıştım Sesimi kaydetti Iraklı arkadaşlarına dinletmiş, beni Iraklı zannetmişler En güzel, en etkin Arapça, Irak Arapçasıdır Yürek sesi vardır Arapça’da Neden seni dizilerde başrolde yok de, tezgâhtar rollerde görüyoruz? Bir başrol alırsam tüm mesaimi ona harcamalıyım Halbuki tiyatro ve sinema benim anavatanım, dizilerse sadece ekmek kapım Sinema filmlerinde zaten başrol oynuyorum Dizilerde o kadar acayip şeyler oluyor oysa bir bilsen! En son dizimde, ekonomik kriz yüzünden işten çıkmak zorunda kaldım Senaristler canlandırdığım karakteri bir türlü açamadılar Haftada bir gün yerine iki gün çalışmaya başladım İyi de bir aidat alıyordum Şirketin gözüne battım Sizin meslekte her an her şey olabiliyor! Geleceğe karşın bir plan yapamıyorsunuz Istikrarlı bir şüphe var hayatımda Bununla yaşamayı öğrendim Ne sakinleştirici aldım alkolle avundum Bir film izliyorum unutuyorum Bir Takım yönetmenler, işinde fazla akıllı oyuncularla çalışmaktan imtina eder sence niçin? Yönetmenine kadar değişiyor Kimi yönetmen kukla oyuncu istiyor Ben kukla oyuncu değilim Bu yüzden benimle çalışmak istemeyen çok yönetmen olabilir Çünkü, “Kafayı eğ Derhal sağa bak Acilen de sola bak!ı kabul eden bir oyuncu değilim Rolüme kendimden bir şeyler katarım, tartışırım, konuşurum İkna olursam yönetmenin istediğinin beş mislini ona veririm Emre itaatin gereksizliğine inanan yönetmenler de var mıdır dersin? Var, Cemal Şöhret’la tartışa tartışa çalıştım Burnundan kıl aldırmayanlara nasıl dayanma edebiliyorsun? Onlarla çalışamıyorum zaten Yönetmene, “Ben sana göre değilim! deyip setten çekip gittiğim çok olmuştur Yönetmenin her dediğine “Evet, içten dersen bir oyuncu olarak gelişim gösteremezsin ama? Bugüne dek oyunculuk uğruna kim bilir başına neler geldi, neler yaşadın? Arkadaşlarımdan borç alarak Londra’ya gittim 16 oyun izledim Türkiye’ye döndüm ve 2 sene borç ödedim bir kere de İngiltere’de olduğum bir dönem, Fransa’ya geçip opera izlemek istiyordum Vize vermediler Şansımı sınamak istedim ve Manş Tüneli’nden Fransa’ya geçtim Gümrükte Fransız vatandaşlarının bölümüne giderek Fransız kadın taklidi yaptım Memur şüphelenmedi ve beni ülkeye aldı Dört gün boyunca Paris’te dolaştım Çıkışta vizem olmadığını anladılar Ben de, “Benden vize istemediler! deyince saldılar Oyunculuk sevdasına fazla şey yaşadım yani id Yüz hatların her role fazla yatkın Senden köylü güzeli de çıkar; çağdaş bir iş kadını da Bu oyuncu için büyük bir ödül yok mi? Yanılıyorsun, televizyonda ben bunun dezavantajlarını yaşıyorum Dizilerde beni bir türlü şekillendiremiyorlar Açıklanmış bir alımlılık anlayışları var, ben buna uymuyorum Hokka gibi burunlu, bal dudaklı bir bayan değilim ben İstedikleri nedir? Manâsız bakmamı istiyorlar illaki Standart bir güzelliğim değil Bence kusurlu bir surat en hoş surattır Yüzde, bere izi değin hoş bir şey değil O iz, kadının suratını hikayeleştirir Lakin sinemada yüzümün avantajını yaşıyorum Ermeniymiş, Almancıymış, daima farklı karakterler kazanç Bu hayatta, gönlünce nasıl bir aşk yaşamak istersin? Aşk üzerine analizler yapıyorum Bir Zamanlar şamata düşürme varmış, köpüklü kahve gerçekleştirmek varmış, mektup yazma varmış Artık ulaşılmaz aşklar değil! Niçin? Bundan Böyle aşk ‘cep’ten geçiyor Çok kolay; her cep telefonunda bir tane aşk var yok mi? Her aşkta da iki tane cep var Birinin cebine girdin girdin; hayatına girersin Cebine giremezsen onun hayatına da giremezsin Aşklar cep telefonu üzerinden yaşanıyor Bana, “Benim için aşk, kadına veya erkeğe duyulan aşk değil demiştin İnsanın kendi yaradılışına da aşık olabileceğine inanıyorsun Aseksüel misin? Hayır, aseksüel değilim Erkekleri fazla seviyorum bunu haberdar olan biliyor Ben de bir insanın cebine girdim lakin o benim henüz cebime giremedi Aşkın kölesi değilim Sen aşksan zaten varsındır abayı yakmak sadece birbirinin cebine girmektir, böylece Aşk fazla acı, böyle bir şey  

858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt