Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fahrettin Altun'dan Yangınlar İçin Yardım İsteyenlere Tepki: 'Devletimizi Aciz Göstermek İstiyorlar'

Fahrettin Altun'dan Yangınlar İçin Yardım İsteyenlere Tepki: 'Devletimizi Aciz Göstermek İstiyorlar'
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-106ffa783a381b43507a3b3f6c1e5e5eee5731b8.jpg

Bağlantı Lideri Fahrettin Altun, "Yurt dışından ve tek merkezden organize edilen kelamda yardım kampanyası, ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak maksadıyla başlatılmıştır" dedi. 

İrtibat Lideri Fahrettin Altun, orman yangınlarıyla ilgili toplumsal medyada yapılan paylaşımlara ait açıklamada bulundu. Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, kelamda yardım kampanyasının Türkiye’yi aciz göstermeyi amaçladığını açıkladı. Türkiye’nin güçlü olduğuna işaret eden Fahrettin Altun, şu açıklamada bulundu:

"Yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek maksadıyla başlatılmıştır."

Ne olmuştu?

858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt