Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fahriye Evcen doğum gününü kutladı! Büyük sürpriz Pazar günü...

Fahriye Evcen doğum gününü kutladı! Büyük sürpriz Pazar günü...
0
34

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
guzelligiyle_meydan_okuyan_fahriye_evcenin_pozlari_cok_begenildi_1622790420_8939.jpg

35 yaşındaki başarılı oyuncu Fahriye Evcen, toplumsal medya hesabında doğum günü için sevenlerinden Otizmli bireylere yardım bağışında bulunmuştu. Sürpriz kutlama erken geldi...

35'nci yaş gününü kutlayan Fahriye Evcen doğum günü pastasını yedi. Oturduğu cafeye sürpriz bir biçimde gelen pastası ile fotoğraf çektirip toplumsal medya hesabından yayınladı.

Hoş oyuncu Fahriye Evcen doğum günü için toplumsal medya hesabından takipçilerine bağış davetinde bulunmuştu. Evcen, ''Sevgili ailem ve dostlarım, 4 Haziran benim doğum günüm. Bu doğum günümde bana verebileceğiniz en hoş ikram otizmli çocuklar için yapacağınız bağışlar olacak. @iyilikpaylas Platform üzerinden @todevvakfi için açtığım kampanya linkine Biomdan ulaşabilirsiniz.'' notunu sevenleriyle paylaşmıştı.

858,467Konular
981,176Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt