Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fahriye Evcen Sen Yarim İdun Şarkı Sozleri

Fahriye Evcen Sen Yarim İdun Şarkı Sozleri
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Evim Sensin Sen Yarim İdun Şarkısı

Fahriye Evcen Evim Sensin Filminde Soylediği Şarkı

Sen Yarim İdun

sen gulum idun ,
sevduğum idun ,
soz vermiştuk olumune
sen benum idun!

alnumuza yazildi yar
bu kara yazi
soz vermiştuk tutamaduk
biz sozumuzu

bedduam olsun beni hic unutmayasun
olene kadar sevduğum yarsız kalasun

unutamam artık seni hep seveyrum
senun icun senun icun yar oleyrum

sen yarim idun ,
sevdalim idun ,
olesiye sevdum seni
her şeyum idun

kader boyle ayirdi bak yollarimizi
ne yapalum kuramaduk yar yuvamuzi
goruyorum bu aşk beni senide yakar
ayrı duştuk seninle yar sonsuza kadar

o guzel gozlerine doyamayirum
artık yeter senin icun ağlamayirum
o guzel gozlerine doyamayorum
her şey bitti senin icun ağlamayirum

Similar threads

Ozcan Deniz Sen Yarim İdun Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Sen Yarim İdun Şarkı Sozu Duet Fahriye Evcen Evim Sensin Film Muziği sen gulum idun , sevduğum idun , soz vermiştuk olumune sen benum idun alnumuza yazildi yar bu kara yazi soz vermiştuk tutamaduk biz sozumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Evim Sensin Filminde Fahriye Evcenin Soylediği Turku Fahriye Evcen Sen Yarim İdun Sozleri sen gulum idun , sevduğum idun , soz vermiştuk olumune sen benum idun! alnumuza yazildi yar bu kara yazi soz vermiştuk tutamaduk biz sozumuzu bedduam olsun beni hic unutmayasun olene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Özcan Deniz'den Evim Sensin Film Müziği Sen Yarim İdun Sözleri Bu konu özcan deniz sen yarim idun şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bildiğiniz üzere başarılı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, uzun vakit birlikte olduğu oyuncu Fahriye Evcen ile son filmi Evim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Evim Sensin Filmi Fragmanında Çalan Şarkı isteyenler için burada Evim Sensin Filminde Fahriye Evcenin Söylediği Türkü Fahriye Evcen Sen Yarim İdun Sözleri :wwwbilgilihocamcomfiliyenifilmievimsensinhakkindabilgilerhtml sunduktan daha sonra şimdide Özcan Deniz'in yeni filmi olan Evim Sensin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Benim icin uzulme 13 bolumde calan turku 29 ocak 2019 Atv de yayınlanan benim icin uzulme dizinde cok guzel bir karadeniz turkusu caldı Yasemin yıldız'ın seslendirdiği Yarim idun turku sozleri Sen gulum idin, sen dalım idin, Soz vermiştin olumune sen benim idin, Alnımıza yazıldı yar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,496Konular
981,659Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt