Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin 'tatlı' atışması gündem oldu!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin 'tatlı' atışması gündem oldu!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94
karan_bebek_ilk_kez_televizyon_karsisinda_fahriye_evcenin_reklam_filmi_yayinlandi_1622184090_6351.JPG

34 yaşındaki başarılı oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından eşi Burak Özçivit'in fotoğrafına romantik bir yorum yapınca Özçivit geri durmadı. Samimi çiftin tatlı diyaloğu...

Sosyal medya platformunda bir sayfada 'Türkiye’nin en çok yakışan evli çifti' olarak seçilen oyuncu Burak Özcivit ve Fahriye Evcen’in “tatlı” yorumlaşması dikkat çekti. İlk hamleyi Fahriye Evcen'in yaptığı devamında ise eşi Özçivit'in cevapta bulunduğu diyalog şöyle gerçekleşti:

sm3Wx_1622183856_2243.JPG

REKLAM FİLMİ YAYINLANDI!

Bebek bezi reklamında oynayan güzel oyuncu Fahriye Evcen, ilk defa oğlu Karan ile beraber televizyon projesinde yer aldı. Hayranlarının merakla beklediği sürpriz reklam projesinin videosu yayınlandı.

vM8pX_1620467072_7033.JPG

ÜNLÜ OYUNCUDAN SÜRPRİZ MOBİLYA PROJESİ

Uzun zamandır dizi projelerinde yer almayan oyuncu Fahriye Evcen'in ekranlara ne zaman geri döneceği merak ediliyordu. Hayranlarına sürpriz yaparak mobilya markasının yüzü olarak ekrana dönen Fahriye Evcen güzelliği ile mest etti.

Üzerine giydiği kırmızı saten elbise ile tüm gözleri üzerine çeken Fahriye Evcen'in bu hali çok beğenildi.

DIdaX_1619679192_2366.JPG

Güzelliği ile dillere destan Evcen yaptığı paylaşımla yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Evcen'in hayranları sosyal medya paylaşımını yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan ile beraber öğrendiği duyguları şu şekilde dile getirdi: “Bebek her zaman çok hassas noktamdı. Hep birilerine dokunmaya çalışıyordum ama 'anne olduktan sonra anlarsın' kavramını çok daha net anlamış oldum. Bazı şeyler biraz içgüdü ile harekete geçiyor. Karan bana o anlamda biraz çocukların penceresinde bakmayı öğretti. Onların gerçekten ihtiyacı nedir, nasıl bir şefkate ihtiyaçları var? Ben bunların hepsini Karan’ın doğumundan sonra öğrendim."

JF3On_1617949384_6376.jpg

FAHRİYE EVCEN'DEN KARAN AÇIKLAMASI

Bebek'te bir mekanın çıkışında objektiflere yansıyan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, yeni projesi ile ilgili pek açık vermese de oğlu Karan Özçivit'in resim çizme yeteneği ile ilgili konuştu. İşte Evcen'den samimi açıklamalar...

858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt