Bebek sahilde lüks ciplerinde görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kısıtlama öncesi alışveriş yaptı. Boğaz havası alan çift, Karan'ı Özçivit'in annesine bıraktıklarını söyledi.
Geçtiğimiz gün oyuncu Fahriye Evcen'in oyuncu eşi Burak Özçivit, doğum gününde kanser derneğine bağış yapılmasını istedi. Özçivit'in bu hareketi sonrası hayranları derneğe bağış yaptı. Bu sosyal sorumluluğu Evcen'de hesabından paylaşarak eşine destek oldu. Bebek'te görüntülenen Burak Özçivit bağışla ilgili "Böyle özel bir günde faydalı olmak istedim" şeklinde konuştu. Eşi Fahriye Evcen ile boğaz havası almak için dışarı çıkan Özçivit kısıtlama öncesi alışveriş yapıp evlerine döneceklerini belirtti. Çiftin araçlarında maskesiz olması gözlerden kaçmadı.
FAHRİYE EVCEN'İN ANNESİYLE OLAN BENZERLİĞİ
Instagram hesabında paylaştığı karelerde güzelliğiyle büyüleyen oyuncu Fahriye Evcen, güzelliğini annesine borçluymuş. Annesi Hatime Evcen'in eşi merhum Ramazan Evcen ile gençken çekildiği bir fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Magazin gündeminde en çok konuşulan çiftlerden olan Buran Özçivit'in kayınvalidesi...
"KARAN SAYESİNDE KİLO VERDİM!"
Geçtiğimiz gün Bebek'te magazin muhabirlerine yakalanan oyuncu Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, sokağa çıkma yasağına birkaç saat kala deniz havası almak için arabayla sahile indi. Evcen'e doğum sonrasında hızla verdiği hamilelik kiloları sorulunca kendisi, “Özel bir diyet uygulamadım. Karan’ın peşinde koştururken kilo verdim” dedi. Kuruluş Osman'da oynayan Burak Özçivit ise pandemi sürecini çalışarak geçirdiğini söyleyerek “Tedbirimizi alarak çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
TIKLA OKU: BURAK ÖZÇİVİT'İN EŞİ FAHRİYE EVCEN KİMDİR?