Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Faik Öztürk albüm gelirini şehit ailelerine bağışlayacak

Faik Öztürk albüm gelirini şehit ailelerine bağışlayacak
0
95

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
faik_ozturk_album_gelirini_sehit_ailelerine_bagislayacak_1562826372_351.jpg

Faik Öztürk, geçtiğimiz akşam verdiği bir konser sırasında, yeni çıkacak albümünün gelirini şehit ailelerine bağışlayacağını açıkladı.

Faik Öztürk, geçtiğimiz akşam bir konser verdi. Şarkı aralarında yaptığı eğlenceli sohbetlerle de keyifli anlar yaşatan Öztürk, konseri sırasında yeni çıkacak albümüyle ilgili bir açıklamada bulundu.

YHz7A_1562826350_1601.jpg

Faik Öztürk, “Huzurunuzda bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Allah nasip ederse yeni çıkacak ilk albümümün tüm gelirini, asker ve polis şehit ailelerine bağışlayacağım.” dedi. Öztürk, açıklamasıyla konser alanında bulunanlardan büyük alkış topladı.

Similar threads

Faik Öztürk, geçtiğimiz akşam verdiği bir konser sırasında, yeni çıkacak albümünün gelirini şehit ailelerine bağışlayacağını açıkladı. Faik Öztürk, geçtiğimiz akşam bir konser verdi. Müzik aralarında yaptığı sefalı sohbetlerle de keyifli anlar yaşatan Öztürk, konseri sırasında yeni çıkacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Açıkhava Konserleri'nde hayranları ile bir araya gelen şarkıcı Haluk Levent, kansere yenik düşen Neslican Tay'ı andı. Kuruçeşme'de konser veren yardımsever şarkıcı Haluk Levent, konserde sevenlerine duygusal anlar yaşattı. "Tam Bana Göre" albümündeki "Kendime Göre"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
2015 yılında Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen Şancı, hakkında merak edilenleri anlattı. Şancı, “Alpaslan aslında benim eserim” dedi. Pekala Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında? işte sorunun yanıtı: Toplumsal medyayı etkin kullanan isimlerden olan eski model Ebru Şancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Talk show programı sunucusu Beyazıt Öztürk, komedyenliği ile beraber aktörlük yapan isimlerden biridir Çağdaş çağın en tercih edilen ağırlama tarzlarından biri olan standup, Beyazıt Öztürk ile beraber çok daha renkli bir hal almıştır Uzun yıllardır televizyon ekranlarında bulunan meşhur ad...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, kanalı TV8'den Elazığlı depremzedeler için bir canlı yayın gerçekleştireceğini duyurmuştu. Akşam 20.00'da başlayan yayında şu ana kadar 31 milyon toplandı. Saat 20.00'dan bu yana devam eden ve TV8 ekranlarından yayınlanan yardım kampanyasında şu ana kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt