iltasyazilim
FD Üye
150 gr ince dövülmüş bonfile
1 soğan
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
1 sivri biber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tutam karabiber
1 tutam tuz
1 tutam kırmızı pul biber
Fajita hazırlanışı
Fransız damak tadını bilen ya da tanışmak isteyen lezzet tutkunları için yumuşacık etlerle siz de leziz ve pratik tatlar hazırlayabilirsiniz Bonfileleri, zeytinyağı, tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ilave ettiğiniz bir kapta 30 dakika marine edin
Ayçiçeği yağını ısıttığınız tavada, piyazlık doğradığınız soğan, halka doğradığınız sivri biber, tuz ve karabiberi soteleyin Üzerine bonfileleri ilave edip, her iki tarafını da pişirin
Süzme yoğurt, salata ve tortilla ile servis yapın
1 soğan
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
1 sivri biber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tutam karabiber
1 tutam tuz
1 tutam kırmızı pul biber
Fajita hazırlanışı
Fransız damak tadını bilen ya da tanışmak isteyen lezzet tutkunları için yumuşacık etlerle siz de leziz ve pratik tatlar hazırlayabilirsiniz Bonfileleri, zeytinyağı, tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ilave ettiğiniz bir kapta 30 dakika marine edin
Ayçiçeği yağını ısıttığınız tavada, piyazlık doğradığınız soğan, halka doğradığınız sivri biber, tuz ve karabiberi soteleyin Üzerine bonfileleri ilave edip, her iki tarafını da pişirin
Süzme yoğurt, salata ve tortilla ile servis yapın