Fakirin çifte kavrulmuşu Fakirin bu kadarını hiç görmediğinize eminimfakirinciftekavrulmusu5c562d68e905falt Biz böylece fakirdik ancak; mahallemizde gökkuşağı bile siyah beyaz çıkardı —biz öyle fakirdik ancak; harcama olmasın diye ben 7 yaşına değin doğmadım Ağabeyimi de gazete verdi —biz böylece fakirdik ama; misafirliğe giderken bineceğimiz dolmuşun gerisinde koşmak suretiyle peşine düşüp takip ederdik —biz öyle fakirdik oysa; eve gelen misafirleri yerdik —biz pek fakirdik fakat; peynirimiz yoktu her sabahtan tenekenin içine girer peynir taklidi yapardık —biz pek fakirdik ki; biber çekirdeklerinden çorba yapardık —biz o kadar fakirdik fakat; ağabeyimin eskilerini kendi giyerdi ben çıplak dolaşırdım —biz böylece fakirdik fakat; ne sen sooor ne ben söyleyeyim kuracak cümlemiz bile yoktu yani —biz pek fakirdik ama; okul karnesini bile karneyle aldığımı bilirim —biz öyle fakirdik ama; kasabı manavı geçtik köpeğe kemik borcumuz vardı —biz pek fakirdik ki; dilencilerin paralarını çalar counter oynamaya giderdik —biz böylece fakirdik ancak; Hint fakirleri dayanamayıp misyonlarını bize devrettiler —biz öyle fakirdik ancak; okula jaguarla gidip geldim senelerce, yok yani bildiğin jaguar deh diyordum gidiyordu kırmızı ışıkta durmak sorun oluyordu çok zorluk çektik çook… —biz pek fakirdik ancak; eskimesin diye aynaya bakmazdık —biz öyle fakirdik fakat; Fakir BAYKURT bizim idolümüzdü duvara posterini asardık duvarda desteksizdi çiviyi çakınca yıkılmıştı zaten —biz öyle fakirdik oysa; siyah beyaz televizyonumuz bile yoktu bizim televizyon sadece siyahtı bizim değin yoksul olan komşumuzun beyaz televizyonuyla tabi yana koyar böylece seyrederdik ya —biz böylece fakirdik oysa; küçük kardeşimi acıkınca yemiştik ağabeyimde akşam gelip hani bana hani bana demişti Rahmetli… —biz böylece fakirdik ki; meteliğe atacak kurşunumuz bile yoktu bizde taş atardık —biz o kadar fakirdik ama; babamdan tokat yerdik diğer şey yoktu bir tokadı 4 kişi paylaştığımız günler oldu —biz öyle fakirdik ancak; sinekler bize yok biz sineklere konuyorduk —biz böylece fakirdik ki; kelimelerimizi tartarak konuşurduk günlük kotayı aşınca babamız falakaya yatırırdı fakirinciftekavrulmusu5c562d6926b03pngalt :haha: Haha :haha: