fanatik derslik Evet çocuklar, tatil bitti Tatilde neler yaptınız bakalım? Hocam maça gittik Sadece maça mı gittiniz? Değil hocam, evde de maç seyrettik Ara Sıra de halı sahaya gittik Neyse, acilen derse geçelim GS, söyle bakalım, meşhur bir Türk tarihçisi? Natürel fakat Galatasaray hocam! Gerçekleri tarih yazan, tarihi de Galatasaray Oğlum Gözgöz, sen söyle bakalım, Türkiye'nin en yüksek tepesi hangisidir? Onu bilemeyecek ne var hocam? Tabii ki Göztepe Evladım, çıldırtmayın adamı! Sızı Dağı'dır, Sancı Dağı Hocam, Ağrıspor'un hangi başarısı var oysa Allah aşkına? Hadi, Erciyes deseniz anlayacağız Kusura bakmayın fakat siz de hiçbir şey bilmiyorsunuz hocam! Pişmanlık, pişmanlık! Altaylı, sen söyle bakalım; dünyanın en yüksek dağı hangisidir? Valla hocam Türkiye'de Göztepe ise dünyada da Altay Dağları'dır Bakın kızmaya başlıyorum ha! Ulusal Mücadele yıllarında Karadeniz'de kurulan milli cemiyetlerden birinin adını söyleyin bakalım! Hocam, Trabzonspor olabilir mi? ya da Samsunspor? Ama zararlı cemiyet soruyorsanız Anorthosis Famagusta vardı hocam; sıradan bir zarar vermişti valla! Oğlum, her şeyi futbola bağlamayın be! Alayınıza ayaklanma, inadınıza teneffüs! Çıkın haricen! Haftaya devam ederiz diğer bir gün Günaydın çocuklar Size bir bilmece Derhal bir sal var ve oğlum sen aleyhinde yakaya geçeceksin Hocam ben Göztepeli'yim, hayatta Karşıyaka'ya geçmem Hazır, oğlum Çotanak sen geç o süre Ben niye geçeyim hocam? Ayrıca bizim orada sal yok, taka kullanılır Ya, çıldırtmayın adamı! Geçin işte biriniz! Hocam, deplasmana sal ile gidildiği nerede görülmüş? Otobüs olsa geçerdik fakat böyle olmaz Vazgeçtim bilmeceden! Bana Türk şiirinden bir misal okuyun bakalım Evet, Dinç sen oku Tabii hocam, okuyayım Ne bir mektep bitirmek ne de bir kızı hoşuna gitmek Tek dileğim seni kazanan görmek Oğlum böyle şiir mi olur? Kim yazmış bunu? Anonim olabilir hocam Anonim şiir mi olur yahu? Nazım'dan okuyun bakalım bir tane Sen oku FB Çocuklar inanın, inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler, Cim Bom'u Kadıköy'de devireceğiz, şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz Yahu, bunun sözleri tamamiyle böyle miydi? Neyse, şu anda cümbür cemaat bir anısını yazsın Hocam tribün anısı olabilir mi? Valla güya anam beni tribünde doğurmuş gibiyim de, başka bir anım yok! Hocam bir de kafamızdan mı yazacağız anımızı? Benim kafam öyle etkili yok de, sol ayağımla yazsam Yeter ya yeter! Delireceğim valla! Aaa! Bitiş düdüğü, aman zil çaldı hocam, teneffüs vakti Artık önümüzdeki derslere bakacaz Laf, çok çalışıp beyaz bir sayfa açacağız başka bir ders Evet çocuklar, dersimiz Türkçe! Gençler sen söyle bakayım Akıcılık, senaryo durumuna ne denir? Hocam, kombine bilet denir Peki, söz ya da şiir yazar kişiye ne denir? Amigo denir, ara sıra reis denir, ara sıra de abi denir Oğlum bırakın bu futbol hastalığını, hayatta diğer şeyler de var Örneğin, nişanlın var diyelim FB; ona armağan olarak ne alırsın? Fenerium'dan forma alırım hocam Oğlum, ya Fener'i tutmuyorsa Nişanı atarım hocam Pişmanlık tövbe& Eses, sen söyle bakayım, sen nişanlını nereye götürürsün? Hocam, natürel azıcık romantik edinmek gerekli Maraton tribününe değil de VIP tribününe götürürüm Eğer yemeği soruyorsanız, stat girişinde seyyar köfte ile ayran var, süper oluyor valla Yahu sizin gözünüzü meşin dairesel bürümüş Ne biçim sınıf burası anlamadım oysa! Aha da hakem düdük çaldı Amaaan Zil çaldı Beni de kendinize benzettiniz be!