Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fanta Fest Turnesi İzmir ile Sona Erdi

Fanta Fest Turnesi İzmir ile Sona Erdi
0
101

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Türkiye’nin en büyük gezici müzik şenliği Fanta Fest’in son konseri İzmir’de gerçekleşti. Uzun bir ortadan sonra müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis ve Gazapizm ile taşıyan Fanta Fest, İzmir konseri ile turneyi sonlandırdı.

İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest’in uzun bir ortadan sonra tekrar başlayan seyahati ertelenen İzmir konseri ile son buldu. Turne boyunca 250 bin’i aşkın müzik severi ağırlayan Fanta Fest, Fuar İzmir’de müzikseverlerin iştirakiyle son konserini gerçekleştirdi. Gün boyunca, DJ performansları, özel dans gösterileri üzere aktifliklerin yer aldığı Fanta Fest, akşam da Edis ve Gazapizm konserleri ile İzmirlilere unutulmaz bir konser tecrübesi yaşattı.

Festivalin en coşkulu kalabalıklarından birine konut sahipliği yapan İzmir’de gençlerin son periyotta en beğendiği rap müzik sanatkarlarından Gazapizm yer aldı. Gazapizm, konserine beğenilen müziği İzaf’ı sahneye yerleştirilen bir kafesin içerisinde seslendirdiği etkileyici bir performans ile başladı. Memleketi İzmir’de olduğu için çok memnun olduğunu söyleyen Gazapizm; “ Sizi çok özledim. Buluşmayalı çok oldu. Kendi kentimizde final yapıyor olmamız çok hoş. ‘’ diyerek, Ölüler Dirilerden Çalacak”, “Dünya Bu”, “Pisliğin Üstüne Basmışlar” üzere tanınan yapıtlarını müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendirdi.

Dinleyicilerin ağır tezahüratları eşliğinde sahneye çıkan ve gücü, sahne gösterileri, sahne kostümü, aksesuarları ile iştirakçilerine eşsiz bir atmosfer yaşatan Edis; birinci olarak sevilen müziklerinden Arıyorum’u sevenleriyle bir arada seslendirdi. İzmir’de izleyicileriyle birlikte olmaktan memnunluk duyduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Edis; “ Hoşgeldiniz sizinle olmak şahane, çok özlemişim. Sizi görmekten ötürü çok memnunum, burası benim memleketim, büyüdüğüm yer. Finali burada yapmak çok hoş oldu. Ailem de bugün beni izlemeye geldi, çok memnunum.’’ dedi. Konuşmasının akabinde son teklisi Yalancı ile devam eden Edis; modüle özel tasarladığı dans koreografisini dansçıları ile birlikte gerçekleştirdi. Konserinde ayrıyeten “Martılar”, “Dudak”, “An” üzere en beğenilen yapıtlarını iştirakçiler ile birlikte seslendirdi. Orkestrasına, dansçılarına, emeği geçen tüm gruplara ve Fanta’ya teşekkür ederek perfomansını sonlandırdı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,460Konular
981,096Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt