Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

far cry 2 sorun

far cry 2 sorun
0
183

Similar threads

Merhaba arkadaşlar ben far cry yükledim ama dll dosya hatası verdi hepsin idirdim kurdum şimdi giriyorum tıklayınca oyunun resmi çıkıyor sonra kendi kendi oyundan atıyo her hangi bi hata vermiyornasıl düzeltebilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkdaşlar Bilgisayarıma Yeni Far Cry indirdim oyuna giriyorum oynuyorum bölümleri geçtiğimde kaydediyor Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde Load Game Yazmıyor Lütfen Yardım!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi far cry 2 oyununa giriyorum üstten 5 e basıyorum harita geliyor ama var ya o kadar solukki sembollerin hiçbiride gözükmüyor çözünürlüğü 1440*990mı öyle bişey yapıyorum genede soluk oluyor acaba bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba ayarlardanmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
geçen gün far cry ı yükledimfakat oyunda bi sıkıcı hata var ilk bölümündeyim daha oyunu oynayamıyorumoyuna giriyorum herşey düzgün fakat ormanalık alana girdiğimde toprak ve denizin rengi beyaz oluyor oyundan bişi anlamıyorım sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim(ekran kartım 512)
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
selam ben far cry 2 de %64 deyim bir köye geldim afr nin kaçırdığı adamı kurtarmam gerek ama eve giriyorum kapı açılmıyor tüm köyü dolaştım anahtar bulamadım köyün adı s ile bşlıyor sodoko mu öyle birşey lütfen yardım edin odada save kutusu bulunuyor (binaya girince silahlarını bırakıyor) ss
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt