Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Far Cry 4 İlk 5 DAkika

Far Cry 4 İlk 5 DAkika

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkdaşlar büyük ilgiyle beklenen Far Cry 4 'ün Trailer Videosu açıklandı oyunun eskisinden pe kfarkı olmadığı söyleniyorAyrıca yeni uçan bir aracın olduğu dedikodusuda ortaya atıldıAyrıca yeni siliahlar eklendiğide söyleniyor

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Oyunla ilgili gelişmeleri buraya aktaracağım

Similar threads

Duyurusundan itibaren çoğu oyuncu tarafından büyük bir merakla beklenen Far Cry 4 için bildiğiniz gibi yeni bir oynanış videosu yayınlandı Yayınlanan bu videoda oyunun coop elementleri gözler önüne seriliyordu Benzer elementleri görebileceğimiz hayran yapımı Far Cry 4 kısa filmi çekildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Genelde bir oyunun başına oturduğum zaman insani ihtiyaçları bile minimuma indiririm. Benim için gerçek dünya yerini oyun dünyasına bırakmaya başlar ve o evrenden alacağımı almadan gerçek dünyaya dönmeyi pek sevmem. Her ne kadar türlü türlü sorunları olsa da Far Cry bu deneyimi bana hep güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Assassin’s Creed 4: Black Flag’ın Haritası Hakan Kılıçaslan 2 gün önce yazıldı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız‘ın tanıtım videosu (bkz: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız) yayınlandıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Ubisoft'un yeni Far Cry 4'ün çıkmasına çok az bir süre kaldı Bizleri Nepal'in dağlarına Kyrat'a götürecek olan oyun Ajay isimli bir yerlinin başına gelen talihsiz olayları anlatacak Bir önceki oyunda gördüğümüz tarzda görevlerin yanı sıra o ortama bağlı bir çok farklı görevde yer alacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Playstation 3'ün harekete duyarlı kontrol aleti Move'un oyunlarının bazılarının bu cihaz olmadan çalışmayacağını biliyoruz Bazı oyunlar sırf bu cihazın özellikleri göz önünde bulundurularak geliştiriliyor Sony de oyuncuların eve geldiklerinde Joy Pad ve Move gerektiren oyunla başbaşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt