iltasyazilim
FD Üye
merhaba beyler 20 kasım da ubisoft un 10 yıldır devam edip 4 serisini çıkaracak far cry 4 çıkması bekleniyor internette çıkan sistem gereksinimlerine göre
En Düşük (minimum) Gereksinimler
İşletim*Sistemi: Windows XP* 32 Bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 26 GHz AMD Athlon*64 X2*6000*@ 30 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) 4 GB (Vista, 7, 8)
Gerekli*Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 17 GB olarak belirtiliyor
Ekran kartı: (512 MB)*Shader Model 30
Direct*X: Dx 9
Önerilen (maximum) Gereksinimler
İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit
İşlemci: Intel Core i5 4670K**@ 34 GHz *FX 8150
RAM: 8 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 17 GB olarak belirtiliyor
Ekran kartı: (1024 MB) Nvidia GeForce GTX 760 Radeon R9*280
Direct *X : Dx 11
ancak grafikler iyi olması için farklı bir teknoloji kullanılacağını ubisoft açıklamıştı sitem gereksinimleri far cry 3 e çok benziyor yani bu çıkan sistem gereksinimleri doğru mu
bir de merak ediyorum far cry serileri arasında en beyendiğiniz hangisi ve en beğenmediğiniz
En Düşük (minimum) Gereksinimler
İşletim*Sistemi: Windows XP* 32 Bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 @ 26 GHz AMD Athlon*64 X2*6000*@ 30 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) 4 GB (Vista, 7, 8)
Gerekli*Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 17 GB olarak belirtiliyor
Ekran kartı: (512 MB)*Shader Model 30
Direct*X: Dx 9
Önerilen (maximum) Gereksinimler
İşletim Sistemi: Windows 7 64 Bit
İşlemci: Intel Core i5 4670K**@ 34 GHz *FX 8150
RAM: 8 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı: Oyunun kurulabilmesi için gerekli görülen boş alan 17 GB olarak belirtiliyor
Ekran kartı: (1024 MB) Nvidia GeForce GTX 760 Radeon R9*280
Direct *X : Dx 11
ancak grafikler iyi olması için farklı bir teknoloji kullanılacağını ubisoft açıklamıştı sitem gereksinimleri far cry 3 e çok benziyor yani bu çıkan sistem gereksinimleri doğru mu
bir de merak ediyorum far cry serileri arasında en beyendiğiniz hangisi ve en beğenmediğiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.