Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

far cry hilesi hk.

far cry hilesi hk.
0
298

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
herkeze selam,

far cry'da trainer'i çalıştırıyorum hilede sorun yok ama vtuşuna basıp sonrada spacee basıp adamı kaldırınca adam ucuyo yere indirsemde gene havalarda bilen varsa söylesin

Similar threads

Katılırsınız ya da katılmazsınız ama bizce Ubisoft, geliştirdiği IP'lerde, oyuncuların sevdiği mekaniklere sağdık kalma ve çoğunluğun eleştirdiklerinde de iyileştirmeye gitme konusunda oldukça başarılı bir firma. Artık ismini görmesek bile yeni çıkan bir oyunun FC ya da AC oyunu olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
HAKETTİYSEM! +rep Hepsi Alıntıdır Bu onceki konum bundada birsürü hile var: http:wwwfrmtrcomoyunhileleri3farkiylahtml Age of Empires Aşağıdaki kodları Enter tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda yazın Eğer olmazsa oyun esnasında yazarak deneyin: MEDUSA : işçiler medusa olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt