Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Far Cry ile ilgili sorun.

Far Cry ile ilgili sorun.
0
203

Similar threads

İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
merheba sistemim bu oyuna yetmese de far cry 4 ün reloded sürümünü indirip kurdum açıldıda grafik ayarlarını düşürmek için ayarlara girdiğimde çalışmayı durdurdu hatası veriyor oyuna ayarları düşürmeden direk girdiğimde akıcı bir şekilde otobüsün içindeki videoyu ve ajay ghale nin halikopterden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Oyun dünyasının popüler serilerinden Far Cry, geçen yıl altıncı oyunu ile çıkış yaptı. Grafikleri ve oynanış mekanikleriyle oyunculardan olumlu geri dönüşler alan yapım, aynı başarıyı hikaye tarafında gösteremedi. Zira Far Cry 3’ten bu yana benzer olay örgüsüyle ilerleyen serinin yeni oyunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
böyle bir şey mümkün mü multiplayer diyince kendi aramızda kapışıyoruz ama ben ilerlemeli bölümü 2 kişi ile oynamak istiyorum bu arada far cry 1 oynuyorum yardım edene teşşekkürler şimdiden
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt