Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Far Cry

Far Cry
0
281

Similar threads

Herkese iyi forumlar Arkadaşlar ben far cry 4 skidrow yükledim ilk girdim oyuna hata aldım v16 update yaptım oyuna girdi oynadım siyah ekran fln çözüldü giriş bölümünü bitirdiğim gibi siyah ekran geldi ama hiç hata almadım oyun çalışıyor gözüküyor ama siyah ekran gözüküyor bunun çözümü varsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
geçen gün far cry ı yükledimfakat oyunda bi sıkıcı hata var ilk bölümündeyim daha oyunu oynayamıyorumoyuna giriyorum herşey düzgün fakat ormanalık alana girdiğimde toprak ve denizin rengi beyaz oluyor oyundan bişi anlamıyorım sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim(ekran kartım 512)
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
ArkadaŞlar Far Cry Olan Bİrİ Bana Orjİnal Exe Sİnİ YÜkleyebİlİr Mİ? Çok Lazim
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Bu hileleri kullanabilmek için Far Cry 2’nin açılan dosyasını masaüstünüze kopyalayın Tam olarak Program FilesUbisoftFar Cry 2binfarcry2exe konumundaki dosyayı masaüstünüze kopyalayın Aşağıdaki kodlardan herhangi birini masaüstündeki kısayola ekleyin ve oyunu başlattığınızda aktif olsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
far cry oyunun hileleri çalışmıyo bi bulursanız sevinirimnasıl yapılıcağını anlatın
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt