Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi forumlar
Arkadaşlar ben far cry 4 skidrow yükledim ilk girdim oyuna hata aldım v16 update yaptım oyuna girdi oynadım siyah ekran fln çözüldü giriş bölümünü bitirdiğim gibi siyah ekran geldi ama hiç hata almadım oyun çalışıyor gözüküyor ama siyah ekran gözüküyor bunun çözümü varsa...
geçen gün far cry ı yükledimfakat oyunda bi sıkıcı hata var
ilk bölümündeyim daha oyunu oynayamıyorumoyuna giriyorum herşey düzgün fakat ormanalık alana girdiğimde toprak ve denizin rengi beyaz oluyor oyundan bişi anlamıyorım sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim(ekran kartım 512)
Bu hileleri kullanabilmek için Far Cry 2’nin açılan dosyasını masaüstünüze kopyalayın Tam olarak Program FilesUbisoftFar Cry 2binfarcry2exe konumundaki dosyayı masaüstünüze kopyalayın Aşağıdaki kodlardan herhangi birini masaüstündeki kısayola ekleyin ve oyunu başlattığınızda aktif olsun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.