Farah Zeynep Abdullah Hakkında farah zeynep abdullah farah zeynep abdullah resimleri frikikleri frikik firikikleri Farah Zeynep Abdullah kimdir, Biz sizi “Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle aşina Peki hikâyeniz nerede ve nasıl başladı, anlatır mısınız biraz? 17 Ağustos 1989’da ıstanbul’da doğdum Tiyatroya defalarca meraklıydım ama hiçbir zaman “Oyuncu olacağım demiyordum Sahiden sanatın her dalı bana ilginç geliyordu Babamın şahane bir plak koleksiyonu vardı, onun doğruca müziğe daha farklı bir alaka duymaya başladım Hayatımda başta sekiz yaşındayken bir konsere gitmiştim; Rolling Stones’un konseriydi derhal da ıngiltere’de bir grubum var, kendi bestelerimi yapıyorum Müzikle ilgilenirken oyunculuğa nasıl merak saldınız? – Oyunculuğa başlamam, İngiltere’deki tiyatro öğretmenim sayesinde oldu fiilen O beni cesaretlendirdi Hayatımda bir kere Türkçe oyun oynadım, onda da 11 yaşındaydım Geri kalan bütün oyunlarım ya ıngilizce ya da Fransızca’ydı İngiltere maceranız nasıl başladı? – 2006 yılında babamın işi nedeniyle ıngiltere’ye taşındık Okula orada devam ettim Seçtiğim dersler Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılıktı O okulda sahneye çıktığım son oyun, bana “en iyi oyuncu ödülü de kazandıran Virginia Woolf’ün “Kim Korkar Hain Kurttanı oldu Doyumsuz mısınızdır? – Cümbür Cemaat dek… Bilhassa de yeteneğimin olduğu alanlarda… ınsanın kendini bilmesi manâlı O yüzden bir şeyi denerim, yapamayacağım bir şey olduğunu anlarsam da boşuna hırs yapmam Şimdi “O Kadar Bir Geçer Vakit oysade rol alıyorsunuz Öğreniminizi bu dizi için mi dondurdunuz? – Ben üniversiteye başlamadan önce bir yılı kendime ayırdım O yılı manâsız geçirmemek için de gündüzleri garsonluk, geceleri barmenlik yaptım, hem pilatese başladım Çok eğlenceli bir dönemdi Ve sonra üniversiteye tescil oldum Ama bu dizi için teklif alınca, ikinci sınıfta öğrenimime ara verdim Üniversitede “Closerda da rol almışsınız? – Evet, ilk profesyonel oyunculuk deneyimimdi Orada, bir striptizciyi oynadım Kazandığımız parayla ikinci oyunu çıkaracaktık ama ben kalkıp buraya geldim Aylin rolünü nasıl aldınız? – Paskalya tatilinde Türkiye’ye geldim ve Lale Eren bir uçtan bir uca buradaki seçmelerden farkında oldum Seçmelere katıldım ve rolü aldım Bu dizi hangi özelliğiyle ilginizi çekti? Öncelikle bir dönem dizisi olması… Keza işin iyi olacağını biliyordum Buraya uyum sağlayabildiniz mi? – İngiltere’yi ve tiyatroyu özlüyorum fiilen… Hayatım yine bir anda değişti çünkü… Yine De hayatımın bunun gibi keskin çizgilerle değişmesine alıştım sayılır Orada kalsaydım da aklım burada olacaktı id Ya burada para tatlı gelirse size… Okula dönmezsiniz şayet… Kaç yaşımda olursam olayım, gerçi o bölümü okuyacağım Gelelim dizideki rolünüze… Aylin karakterine nasıl hazırlandınız? – Haziran ayının 12’sinde Türkiye’ye geldim, temmuzda çekimlere başladık O dönemde kitap, eski film ne varsa araştırdık Senaristimiz Coşkun Irmak zaten bizi mükemmel bilgilendirdi Her bir detay da o döneme yerinde, dolayısıyla havaya tez girdik Düşünün giydiğimiz sutyenler bile o dönemin sutyeni Öyle çok birey canlandırdığınız Aylin karakterine asap oluyor Sizce niçin? – Aylin evin ortanca kızı 1617 yaşlarında, yani buluğ çağı çağında Biraz babacı bir müşteri… Gözü de yükseklerde Sahip olduklarıyla yetinmek istemiyor Benzer okulda okuduğu kuzeninden de fena etkilendiğini söyleyebiliriz Katmanları olan, çok değişken ve beni heyecanlandıran bir şahsiyet Soner (Mete Horozoğlu) ile Aylin’in ilişkisi nereye gidecek sizce? – Onların hikayesi dizide artan bir şekilde ilginçleşiyor Benim kızım olsa, böyle bir durumda onu destekler miydim bilmiyorum, ama hiç sanmıyorum! Aralarında bir aşk doğuyor yani… – Bütün öyle de diyemeyiz Besbelli bir yerlerde olacak ilişkileri Sizce Aylin ile Farah ne dek benziyor birbirine? – Alakamız yok Ben asla o kadar bir kız olamam Gerçi babam ve annem diziyi izlerken Aylin’in bazı çıkışlarını bana benzetiyorlarmış Son olarak; Facebook hayran sayfanızı neden kapattırdınız? – Biri benim adıma benmişim gibi konuşuyordu, o yüzden Ama yine açmışlar BİR KAÇ RESMI 1548653856 1548653856 farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525b5c83farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525b5c83 farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525b5c83 1548653856 1548653856 farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525bc521farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525bc521 farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525bc521 1548653856 1548653856 farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525c4ae7farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525c4ae7 farahzeynepabdullahhakkinda5c4e9525c4ae7 1548653856 1548653856 farahzeynepabdullahhakkinda5c4e952626d18farahzeynepabdullahhakkinda5c4e952626d18 farahzeynepabdullahhakkinda5c4e952626d18
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.