Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Farah Zeynep Abdullah'tan hayranlarını üzen haber!

Farah Zeynep Abdullah'tan hayranlarını üzen haber!
0
43

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
farah_zeynep_abdullahtan_hayranlarini_uzen_haber_1642487069_0714.jpg

Masumlar Apartmanı isimli diziyle ekrana gelen Farah Zeynep Abdullah bir süredir ekranlardan uzak hayat sürüyor. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan hayranlarını üzen haber geldi.

Instagram hesabında takipçileriyle soru-cevap etkinliği gerçekleştiren Farah Zeynep Abdullah, bir takipçisinden gelen ''Yeni dizin var mı?'' sorusuna, itiraf niteliğinde bir yanıt verdi.

9jc5p_1642485809_4069.jpg

''İSTEMİYORUM, YAPAMIYORUM''

Farah Zeynep Abdullah, ''Ben her hafta 3 saatlik bir bölüm içinde olmak istemiyorum, yapamıyorum'' diyerek gelecek sezonda herhangi bir televizyon dizisinde yer almayacağını belirtti.

Similar threads

Masumlar Apartmanı isimli diziyle ekrana gelen Farah Zeynep Abdullah bir süredir ekranlardan uzak hayat sürüyor. Oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan hayranlarını üzen haber geldi. Instagram hesabında takipçileriyle soru-cevap etkinliği gerçekleştiren Farah Zeynep Abdullah, bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılacağı yönünde çıkan iddialar üzerine ilk kez konuştu. Ünlü oyuncu, Instagram'dan gelen soru karşısında bakın ne cevap verdi. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'tan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, yeni rolü için saçlarını kahverengiye boyattı. Masumlar Apartmanı'na geçtiğimiz sezon sonunda sürpriz şekilde veda eden Farah Zeynep Abdullah, yeni filmiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Paklar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, yeni rolü için saçlarını kahverengiye boyattı. Günahsızlar Apartmanı'na geçtiğimiz dönem sonunda sürpriz halde veda eden Farah Zeynep Abdullah, yeni sinemasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılacağı yönünde çıkan iddialar üzerine ilk kez konuştu. Güzel oyuncu diziden ayrılacağı ile ilgili iddiaları da yalanladı. Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Clubhouse'taki bir sohbet odasında MS (Multipl Skleroz)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt