Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Faraş

Faraş
0
326

Similar threads

Bir Profesore oğrencileri sorar? Hocam , Nasıl, boyle anlayışlı, araştımacı, sorumluluk sahibi, duyarlı ve sakinsiniz? Başarılarınızı kime, neye borclusunuz? Profesor; Bilmiyorumder Sonra hatırlamaya calışır edasıyla, Soylediklerinize memnun oldum, teşekkur ederim Fakat, beni iyi anlayan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Bir Profesöre öğrencileri sorar? Hocam , Nasıl, böyle halden anlayan, araştımacı, sorumluluk sahibi, duyarlı ve sakinsiniz? Başarılarınızı kime, neye borçlusunuz? Profesör; Bilmiyorumder Sonradan hatırlamaya çalışır edasıyla, Söylediklerinize memnun oldum, teşekkür ederim Lakin, beni iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Rüyada Falcı Bakmak Rüya da müneccim görmek hilekar biri kadar aldatılmaya yorulabilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
349
Rüyada fabrika toplum olarak yorumlanır Fabrika görebilen kendi çabalarıyla toplumda iyi bir yere gelir anlamındadır Fabrikadan uzaklaştığını görebilen çevreden uzaklaşır Fabrikanın iyi çalışması toplum ilişkilerinin iyi olacağını anlatır Yeni bir fabrika daha hoş ve sıcacık bir gelecek olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Rüyada ferace bakmak, iç huzur ve berekete kötüye işaret eder Rüyada ferace giydiğini bakmak,*bekârlar için*evliliğe, evli için evlatlarından*sürpriz isteyeceğine*dikkat çekici eder*Rüyada ferace giyen kimse gam ve sıkıntıdan sonradan feraha erişir* Rüyada ferace bakımlı ve benekli ise gam ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
284
858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt