Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

FarCry 2 oyuna girerken hata!!!

FarCry 2 oyuna girerken hata!!!
1
267

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar oyunu sorunsuz kuruyorum va ***** ını yaptıktan sonra tam oyuna girecekken asagıdaki hatayı alıyorum hatanın nerden kaynaklandığını bilen biri varsa yardım ederse cok makbule gecer

Uygulama düzgün olarak baslayamadı(0xc000001d)sonlandırmak için tamam düğmesini tıklayın

oyunu iki sefer indirdim ve kurdum sonuc yine aynı

OyuncuKedi

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
78
arkadaslar oyunu sorunsuz kuruyorum va ***** ını yaptıktan sonra tam oyuna girecekken asagıdaki hatayı alıyorum hatanın nerden kaynaklandığını bilen biri varsa yardım ederse cok makbule gecer

Uygulama düzgün olarak baslayamadı(0xc000001d)sonlandırmak için tamam düğmesini tıklayın

oyunu iki sefer indirdim ve kurdum sonuc yine aynı
Eksik dosya var

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, steam üzerinden aldığım Ryse Son of Romeoyununu açmaya çalıştığımda açamıyorum, herhangi bir tepki vermiyor hata vs açılmıyor Oyun yerel disk Dde kurulu, oyunu bir kaç defa silip tekrardan indirdim hep aynı sorun açamadım, steam üzerinden oyunun dosyalarını diskte doğruladım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlar ben internetten torrent olarak indirdim nfs most wanted 1 i kendime yükledim ve açıldı oyunu çok rahat oynayabiliyorum ama arkadaşın bilgisayarına yükledim onunki xp ve şu hatayı aldım: uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc00000033) sonlandırmak için tamama basın ilk defa böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Battlefield 1942 Rip Olarak İndirdim 3 Link Ama Nedense Hangi Sitede Olursa Olsun Winrar Şifreleri Aynı Ve Rapidshare Linkleride Aynı Oyunu İndirdim Bat Dosyası İle Çalışıyor Ya Setup Şöyle Bir Hata İle Karşılaştım MakeRFAexe Uygulama Hatası Uygulama düzgün olarak başlayamadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
GTA 5 ya da Fry Cry 3 gibi sevilen bir oyunu heyecanla indirdikten sonra yükleme ya da çalıştırma sırasında, Windows işletim sistemine sahip bilgisayar kullanıcılarının karşısına ISDone.dll hatası çıkabiliyor. ISDone.dll hatası, bazı hata uyarıları gibi görmezden gelinemiyor çünkü bu hata çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Bugün, dünya çapında sık sık karşılaşılan 0xc000007b yanılgısının kesin tahlilini sizlere aktarıyoruz! Bazen kullanıcılar Windows bilgisayarlarında bir programı ya da oyunu açmak isterken bu yanılgıyı alır. Pekala bu yanılgının nedeni nedir? 0xc000007b yanlışı, Windows sistemlerde “Uygulama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt