Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

FarCry 3 Save Sorunu Yardım

FarCry 3 Save Sorunu Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Farcry3 oynuyordum sonra pc ye format attım saveler kayboldu internetten aynı görevin savesini buldum gameprofili gameprofile 46 dosyasını orbite attım ama new game hatası alıyorum yardım ederseniz çok memnun olurum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar : Geçtigimiz gunlerde dead island ı pc ye kurdum ama ne yazık ki oyunu oynayıp kapattığım zaman save olmuyor İnternettende save dosyası indirdim ama malesef oyunu bu save dosyasını görmüyor Oyunu oynarken sol altta game saved yazıyo ara ara ama yinede save olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Sa Arkadaşlar Arma 3 ü aldım 2 tane çok can sıkan sorunlarım Var 1si Fps Düşmesi ; Bilgisayarımın Özellikler oyuna göre çok çok yüksek 3 mbts internetim var4gb ram 2 gb ekran kartı i3 işlemci falan filan oyuna ilk girdiğimde 35 40 fps alıyorum 1 kaç saat sonra fps 2 ye kadar düşüyor buna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaslar pc ye format attım ve internet hızı çok düştü anakart cd sini yüklemediğimden dolayı olabilir mi ? anakart markası : P5LD2X1333 yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
arkadaslar pc ye format attım ve internet hızı çok düştü anakart cd sini yüklemediğimden dolayı olabilir mi ? anakart markası : P5LD2X1333 yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,751Kullanıcılar
HasoTR35Son üye
Üst Alt