Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

farcry2 ilk bölüm yardım...

farcry2 ilk bölüm yardım...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar ilk bölümü geçemedim ya çatışmaları falan geçtim daha sonra ilk başladıgım eve gönderdi oraya gittim evden cıktm 5 e basıp haritayi aç diyo acıyorum sonra bişey cıkıyo yine yukarda (yazı) anlamıyorm bi türlü haritada falanda hiç bişey yok bi türlü geçemedim bi yardım edermisiniz

Similar threads

Arkadaşlar 4 bölümü bi türlü geçemedim attack the blackwatch trooper diyo r ye basıp yapıyorum altaki yazı öyle kalıyo görev tamamlanmıyo bu sorunla karşılaşan ve halleden varsa yardım edebilirmi
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Ilk Önce merhaba arkadaşlar bu yazımı doğruca değin okuyanlar ve fikirlerini bnmle paylaşacak olanlara şimdiden teşekkürler adımı tahsis etmek istemiyorum ben daha 15 yaşında bir kızım evet bazılarınız çocuk diyeceksiniz haklısınız daha çocuğum lakin beni anlayacak arkadaşlar çıkacağından eminim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt