Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fare min orta yani sayfaları kaydırma tuşu çalışmıyor

fare min orta yani sayfaları kaydırma tuşu çalışmıyor
0
176

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhaba arkadaşlar everst kablosuz farem var fakat orta yani kaydırma tuşu çalışmıyor kaydırdıımda bir yukarı bir aşağıya gidiyor yani istediğim yöne gitmiyor ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

Similar threads

Pek olağan kablosuz fareler ortasında çok sayıda seçenek var, lakin kriter bilhassa uygun fiyat olarak değerlendirildiğinde bu seçenekler daralıyor ve ortalarından güzel bir seçim yapmak da o kadar zorlaşıyor. Çünkü hem kablosuz olsun hem uygun fiyatlı olsun derken elbette performansı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Ergonomik tasarım Çift temas takviyesi Kablosuz kullanım Işıklandırmalı yapı Uygun performans Sessiz tuş tasarımı Kaydırma tekerleği Pek doğal kablosuz fareler ortasında çok sayıda seçenek var, fakat kriter bilhassa uygun fiyat olarak değerlendirildiğinde bu seçenekler daralıyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
858,506Konular
983,077Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt