Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Farklı boyut

Farklı boyut
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Öbür boyut samanyolu tv nin tekrar nitelikli dizilerinden birisi arkadaşlar yeni bir dizimiz sayılır ben beğenerek takip ediyorum sizlere de tavsiye ediyorum cuma günleri 19:45 de samanyolu tv'de ekrana geliyor dizikonusu Melek, içinde sayısız şehitlerin olduğu bir sülaleye mensup biridir Daha çocuk yaşındayken polis olan babası da şehit olduktan sonradan hayatında birşeyler değişir Bundan Böyle gündelik hayatına birebir gerçekleşen rüyaları istikamet vermeye başlar Yıllar geçer Melek evlenir Çocuk sahibi olur Felek tekrar tecelli eder ve eşi de şehit olur Eşinin şehit olma sürecinde bundan böyle rüyaları daha bambaşka bir hal alır Çünkü her rüyasında artık babasını ve onun yanına birer şehidi görmeye başlar Rüyasında gördüğü bu şehitlerin ondan yapmasını istediği bazı şeyler vardır artık Melek’in hayatı rüyaları ve takviye ettiği şehitlerin istekleri aralarında örgülenir Ama bu durum kendi psikolojisini ve ailesini etkilediği gibi özel hayatını da etkiler Çünkü Melek’in bu durumu sıradışı yeteneklerin avcılığını yapan bir takım karanlık çevrelerin de dikkatini çekmiştir! şiddetle izlemenizi nasihat edebilirim grçekten hoş bir dizi  

858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt