Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Farklı Sozler

Farklı Sozler
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Değişik Sozler 2019
2019 Farklı sozler, değişik mesajlar

İnsanları neden olduruyorsunuz? Biraz bekleyin zaten olecekler

Ben beni anlamamışım ki, seni anlamasam ne olur

Ona aşık Olduğunda Kimseye Soyleme, Onlar da aşık Olabilir

'Uzerine titriyorum' deme boşuna, Yureğim kadar uşuyemezsin

Para Konuşur Aşk Biter, Para Biter Aşk Konuşur

Para, Aşdan Daha KudretLidir

Seversin, Kavuşamazsan Aşk Olur

Karşılıksız Aşk Bir ceşit “Kendin Pişir Kendin Ye dir

Kimse Aşkın Zirvesine Elleri Cebinde iken ULaşamaz

Tek Farkım Daha farklı Olmam!

Ne farklı sevgiler yaşadım Ne değişik Sozler Duydum Hic Biri Senin gibi aşkı Anlatmadı bana!

Uzaklarda Arama Kendini Aynaya Bak Gorursun kendini

Gul Dikenli OLsada Guzel Gorunur, Kendini Guzel Sanan Kadınlar Makyajla Bişeye Benzerler

Sen Sakin Ol ben Senin yerine Heycanlanırım

Kalbimi yeniledim Yinede Buldun Beni A$k!

112'ye Bağladım kendimi Arıza Cıkarıyorum gel Onar beni

Başkası Olma Kendin Ol Belki ozaman insan Olursun

Similar threads

Kısa Değişik Sozler *Değişik Mesajlar *Para Konuşur Aşk Biter, Para Biter Aşk Konuşur *Para, Aşdan Daha KudretLidir *Pişmiş Aşka Su Katılmaz Yavaş Yavaş Tırmandım Aşkın Merenlerini Cunki Asansor Yoktur kalbimde *Cinsellik iki bedeni Birleştirir, Aşk ise 2 ruhu birleştirir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Değişik Sozler Guzel Sozler Değişik Kısa Sozler 2019 Senin icin denize atlarım ama bugun deniz tuttu yarın atlasam Olurmu? Şimdi Aşkın icin biLeklerimi kesicem oLurum Diye korkuyorum GuLme Komşuna oLursun muşmula Yavaş yerler Yaş, ustumdeki Saten Kumaş Yolları Giderek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Enteresan Sozler 2019 Enterasan ve değişik sozler mesajlar Bende Soz Bitmez Sende Dinleme Arzusu Bitmez! Fazla irdemele muhabbetleri merak etme gecen sozleri sonunda uzucu bir nokta Olursun Kaybedilince Değeri Anlaşılan insanlar, Artık oLmayan Zaman icinde Değerli Olurlar 3 Dileğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Enterasan Sozler 2019 Enterasan Sozler kısa Enterasan Sozler 2019 Aşık OLma Fazla Acısı Coktur, Acı Cekme fazla Aşk Kalıcı Değil Bu Dunyada Uzaklarda Arama Kendini Aynaya Bak Gorursun kendini Gul Dikenli OLsada Guzel Gorunur, Kendini Guzel Sanan Kadınlar Makyajla Bişeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Kısa Enterasan Mesajlar Enterasan Mesajlar Sozler uzaklarda Arama Kendini Aynaya Bak Gorursun kendini Aşık OLma Fazla Acısı Coktur, Acı Cekme fazla Aşk Kalıcı Değil Bu Dunyada Gul Dikenli OLsada Guzel Gorunur, Kendini Guzel Sanan Kadınlar Makyajla Bişeye Benzerler Fazla irdemele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt