Faruk Tınaz Annesini Kaybetti faruk tınaz faruk tınaz haberleri Sevgili melekler, Türk Sanat Müziğinin dinç ve sevilen seslerinden Faruk Tınaz, annesini kaybetti Merhumeye bilgilihocamcom alesi olarak Allah'tan rahmet, sanatçıya ve ailesine tahammül diliyoruz İşte Faruk Tınaz haberleri, haberin detayları 1548634315 1548634315 faruktinazannesinikaybetti5c4e48cf00585faruktinazannesinikaybetti5c4e48cf00585 faruktinazannesinikaybetti5c4e48cf00585 ADANALI Türk Sanat Müziği sanatçısı Faruk Tınaz’ın annesi 82 yaşındaki Dursun Tınaz, yaşamını yitirdi Tınaz’ın cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle evinde çare görebilen Dursun Tınaz’ın cenazesi için Kabasakal Mezarlığı’nda düzenlenen törene Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’in yanı sıra Faruk Tınaz’ın ailesi ve sevenleri katıldı Dursun Tınaz’ın cenazesi, cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi Bu sırada gözyaşlarını tutamayan Faruk Tınaz, annesinin cenazesini mezarına kendi elleriyle yerleştirdi Törenin ardındaki taziyeleri kabul eden Tınaz, Annem bir süredir rahatsızdı ve evde tedavi görüyordu İstanbul’dan yola çıktığım sırada kederli haberi aldım Bundan 35 sene önce babamı da kaybetmiştim Oysa bugün çok daha iyi anladım oysa anneyi kaybetmenin acısı çok daha büyükmüş Annem mevlithandı ve çevresinde fazla sevilen biriydi Mekanı cennet olsundedi Faruk Tınaz’ın annesinin cenaze törenine usta arkadaşlarından yalnızca Kadir İnanır’ın çelenk göndermesi dikkat çekti