iltasyazilim
FD Üye
4 kişilik Pişirme süresi 45 dakika Zorluk Derecesi 2
Malzeme
12 kg taze fasulye
2 adet kuru soğan
2 adet yumurta
2 adet domates
1 adet havuç
3 yemek kaşığı İçim Tereyağı
Tuz
Pulbiber
Hazırlanışı
Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın ve 1 cm genişliğinde kıyın Kaynar tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün
Tereyağını tencerede eritip, küp şeklinde doğranmış soğanı ilave ederek kavurun
Havuç ve domatesi rendeleyip, kavrulmakta olan soğana ekleyin
Karışımı bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtaları ilave edip karıştırın
Karışıma haşlanmış fasulyeleri ekleyip, tuz ve pulbiber serperek kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin
Malzeme
12 kg taze fasulye
2 adet kuru soğan
2 adet yumurta
2 adet domates
1 adet havuç
3 yemek kaşığı İçim Tereyağı
Tuz
Pulbiber
Hazırlanışı
Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın ve 1 cm genişliğinde kıyın Kaynar tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın ve süzün
Tereyağını tencerede eritip, küp şeklinde doğranmış soğanı ilave ederek kavurun
Havuç ve domatesi rendeleyip, kavrulmakta olan soğana ekleyin
Karışımı bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtaları ilave edip karıştırın
Karışıma haşlanmış fasulyeleri ekleyip, tuz ve pulbiber serperek kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin