iltasyazilim
FD Üye
Fasulye turşusu kavurması
Fasulye turşusu kavurması tarifi
Fasulye turşusu kavurması Resimli
Malzemeler:
½ adet soğan
1,5 kepçe eritilmiş tereyağ
1 çorba kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı su
2 avuç fasulye turşusu
1 tutam toz et bulyon
1 tutam tuzlu
Hazırlanışı:
Yarım soğanı ince ince doğrayın Tavaya ertilmiş tereyağını koyun Yağ kızınca soğanları tavaya alın ve kavurun Salçayı ekleyerek kavurmaya devam edin Azıcık su ekleyin ve karıştırın İçine fasulye turşusunu atın ve bir süre kavurun Az toz et buşyon ve eksik tuz ekleyerek karıştırın Yemeğimiz servise hazır Sağlık Durumu olsun *
Fasulye turşusu kavurması tarifi
Fasulye turşusu kavurması Resimli
Malzemeler:
½ adet soğan
1,5 kepçe eritilmiş tereyağ
1 çorba kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı su
2 avuç fasulye turşusu
1 tutam toz et bulyon
1 tutam tuzlu
Hazırlanışı:
Yarım soğanı ince ince doğrayın Tavaya ertilmiş tereyağını koyun Yağ kızınca soğanları tavaya alın ve kavurun Salçayı ekleyerek kavurmaya devam edin Azıcık su ekleyin ve karıştırın İçine fasulye turşusunu atın ve bir süre kavurun Az toz et buşyon ve eksik tuz ekleyerek karıştırın Yemeğimiz servise hazır Sağlık Durumu olsun *