iltasyazilim
FD Üye
4 kişilik Pişirme süresi 65 dakika Zorluk Derecesi 2
Malzeme
250 gr kuru fasulye
280 gr mısır
3 adet avuç
1 sap kereviz
1 soğan
1 süs biberi
2 çorba kaşığı Bizim Margarin
150 gr sucuk
Tabasco
Tuz
1 çorba kaşığı kekik
2 su bardağı et suyu
Yarım demet maydanoz
Karabiber
Kırmızı toz biber
Hazırlanışı
Kuru fasulyeyi düdüklü tencerede pişirin
Havuç ve kerevizi ayıklayın Havucu dilimler halinde, kerevizi ince şeritler halinde doğrayın
Soğanı soyup, küçük küpler halinde doğrayın
Süs biberinin çekirdeklerini ayıkladıktan sonra ince şeritler halinde doğrayın
Margarini bir tencerede eritip, soğanı kavurun Havuç ve kerevizi ilave edip, 2 dakika kadar pişirin
Sucuğu ince dilimler halinde doğrayın Sucuk, fasulye, mısır ve biberi tencereye ilave edin Tabasco ve kekikle tatlandırın
Yemeğe et suyunu ekleyip, kısık ateşte, tencerenin kapağını kapatarak 15 dakika pişirin
Maydanozun yapraklarını ayıklayın Türlüyü tuz, karabiber ve kırmızı toz biberle tatlandırıp, maydanozla süsleyin
Malzeme
250 gr kuru fasulye
280 gr mısır
3 adet avuç
1 sap kereviz
1 soğan
1 süs biberi
2 çorba kaşığı Bizim Margarin
150 gr sucuk
Tabasco
Tuz
1 çorba kaşığı kekik
2 su bardağı et suyu
Yarım demet maydanoz
Karabiber
Kırmızı toz biber
Hazırlanışı
Kuru fasulyeyi düdüklü tencerede pişirin
Havuç ve kerevizi ayıklayın Havucu dilimler halinde, kerevizi ince şeritler halinde doğrayın
Soğanı soyup, küçük küpler halinde doğrayın
Süs biberinin çekirdeklerini ayıkladıktan sonra ince şeritler halinde doğrayın
Margarini bir tencerede eritip, soğanı kavurun Havuç ve kerevizi ilave edip, 2 dakika kadar pişirin
Sucuğu ince dilimler halinde doğrayın Sucuk, fasulye, mısır ve biberi tencereye ilave edin Tabasco ve kekikle tatlandırın
Yemeğe et suyunu ekleyip, kısık ateşte, tencerenin kapağını kapatarak 15 dakika pişirin
Maydanozun yapraklarını ayıklayın Türlüyü tuz, karabiber ve kırmızı toz biberle tatlandırıp, maydanozla süsleyin