Toplumsal medyada bir anda büyük çıkış yakalayan 'Çok Sevdim Yalan Oldu' müziğiyle ilgili bir tez ortaya atıldı. Müziğin laf muharriri Aşık Hüseyin Akan, bestenin de kendisine ilişkin olduğunu ve bunu ispatladığını belirtti. İşte ayrıntılar...
Çevre medya yayımladığı 'Çok Sevdim Yalan Oldu' müziğiyle tanınan ve ismini geniş kitlelere duyuran Fatih Bulut'u çetin durumda bulunduracak bir argüman gündeme geldi. Müziğin laf muharriri olan Aşık Hüseyin Akan, yapıtın bestesinin kendisine ilişkin olduğunu belirtti.
Akan, 'Zalim Geceler'in bir hikayesi var. Zalim Geceler'i ben 1987 yılında 15. Kolordu askeri cezaevinde besteledim, her şeyini orada yaptım.' açıklamasında bulundu. Tarsuslu sanatçı, müziğin tıpkı vakitte 2010 yılında TRT ve Kültür Bakanlığı'nın desteğiyle seyirciyle buluşan, 'Cono Ahmet ve Çocukları' isimli belgeselde de taraf aldığını belirtti.
Akan, Fatih Bulut'a ürününü müsaadesiz kullanıp yarar elde ettiği gerekçesiyle dava açacağını söyledi.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.