Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Bulut'un 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı için çalıntı iddiası

Fatih Bulut'un 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı için çalıntı iddiası
0
111

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
27
fatih_bulutun_cok_sevdim_yalan_oldu_sarkisi_icin_calinti_iddiasi_1568108213_8861.png

Sosyal medyada bir anda büyük çıkış yakalayan 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Şarkının söz yazarı Aşık Hüseyin Akan, bestenin de kendisine ait olduğunu ve bunu ispatladığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Sosyal medya yayımladığı 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısıyla tanınan ve ismini geniş kitlelere duyuran Fatih Bulut'u zor durumda bulunduracak bir iddia gündeme geldi. Şarkının söz yazarı olan Aşık Hüseyin Akan, eserin bestesinin kendisine ait olduğunu belirtti.

JxgRl_1568108094_4206.jpg

Akan, 'Zalim Geceler'in bir hikayesi var. Zalim Geceler'i ben 1987 yılında 15. Kolordu askeri cezaevinde besteledim, her şeyini orada yaptım.' açıklamasında bulundu. Tarsuslu sanatçı, şarkının aynı zamanda 2010 yılında TRT ve Kültür Bakanlığı'nın desteğiyle seyirciyle buluşan, 'Cono Ahmet ve Çocukları' isimli belgeselde de yer aldığını belirtti.

43xS0_1568108108_8197.jpg

Akan, Fatih Bulut'a eserini izinsiz kullanıp kazanç elde ettiği gerekçesiyle dava açacağını söyledi.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt