Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Erkoc Anne Şarkı Sozu

Fatih Erkoc Anne Şarkı Sozu
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fatih Erkoc Anne şarkısı sozu
Fatih Erkoc Anne şarkı sozleri
anne şarkısı sozleri fatih erkoc
Fatih Erkoc Anne 2019

Gozumu actım seni gordum
ilk duydugum senın kokundu
anne anne
sesini duydum guluverdim
ben dostluğu sende buldum anne
evde yoktun ağladım
ben cocuktum oldun sandım
asıl şimdi oksuz kaldım
anne bilgisiten anne
ne olur hakkını helal et bana
cennet anaların ayağı altında
eğer seni uzdum kırdımsa
dileğim beni bağışla anne

Similar threads

Fatih Erkoc Su şarkısı sozu Fatih Erkoc Su şarkı sozleri Su şarkısı sozleri fatih erkoc Fatih Erkoc Su 2019 Su doguştur hepimiz icin bir nimettir Var olustan son vedaya Her nefeste su vardır bir tohumdan orman edıp bin canlıyı yaşatır su doguştur hepimiz icin bir nimettir su lutuftur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Fatih Erkoc Telaşlarım şarkısı sozu Fatih Erkoc Telaşlarım şarkı sozleri Fatih Erkoc Telaşlarım şarkısı 2019 telaşlarım fatih erkoc İncecik bir cizgi aşkın gulen yuzu anlamak pek zormuş anlamadım aslında hatayı birazda kendimde aramam lazımmış aramadım yıllarca bir suru masallar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Fatih Erkoc Mesafeler Uzar Şarkısı Sozu Fatih Erkoc Mesafeler Uzar şarkı sozleri Fatih Erkoc Mesafeler Uzar 2019 Eski bir oyundur bu Ademle Havva’dan kalan Sevgiyle başlayıp huzunle son bulan Birisi yalan soyler yalan gercek olur Yalanlar parcasıdır ahh bu oyunun Gozyaşların akar aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Fatih Erkoc Duş Kırıklığı Şarkı Sozleri Fatih Erkoc Duş Kırıklığı şarkısı Fatih Erkoc Duş Kırıklığı şarkısının sozu Her gun don diyorsun bana Her an ozluyormuşsun beni ama Nasıl inanıyım sana Her gun acı cektirdin bana Hala yer duruyor izin Ama yetmez gormuyor gozum Duş kırıklığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Fatih Erkoc Tut Ellerimi Şarkı Sozleri Fatih Erkoc Tut Ellerimi şarkısının sozu Fatih Erkoc Tut Ellerimi şarkısı Yureğim yaralı başımda sevdalar Bahtım karalı onunde zindanlar Uzulme kardeşim şansın guler senin de elbet yuzune Uzulme kardeşim seven cıkar seni de bir gun elbet, yurekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt