Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Erkoc Duş Kırıklığı Şarkı Sozu

Fatih Erkoc Duş Kırıklığı Şarkı Sozu
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fatih Erkoc Duş Kırıklığı Şarkı Sozleri
Fatih Erkoc Duş Kırıklığı şarkısı
Fatih Erkoc Duş Kırıklığı şarkısının sozu

Her gun don diyorsun bana
Her an ozluyormuşsun beni ama
Nasıl inanıyım sana
Her gun acı cektirdin bana
Hala yer duruyor izin

Ama yetmez gormuyor gozum
Duş kırıklığı yaşattın her gun bana
Saclarımdaki aklar senden hatıra
Yaşlı gozlerim anlatırdı sevgimi
İstemem artık donmem sana

Similar threads

Fatih Erkoc Anne şarkısı sozu Fatih Erkoc Anne şarkı sozleri anne şarkısı sozleri fatih erkoc Fatih Erkoc Anne 2019 Gozumu actım seni gordum ilk duydugum senın kokundu anne anne sesini duydum guluverdim ben dostluğu sende buldum anne evde yoktun ağladım ben cocuktum oldun sandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Fatih Erkoc Sağ Salim şarkısı sozu Fatih Erkoc Sağ Salim şarkı sozleri sağ salim şarkısı sozleri fatih erkoc Fatih Erkoc Sağ Salim şarkısı 2019 Hani soz vermiştin bana, tutmadın yarim Gittiğin o son seferden donmedin zalim Bıktım usandım don artık bekle demekten Vazgecmiyor şu gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Fatih Erkoc Tut Ellerimi Şarkı Sozleri Fatih Erkoc Tut Ellerimi şarkısının sozu Fatih Erkoc Tut Ellerimi şarkısı Yureğim yaralı başımda sevdalar Bahtım karalı onunde zindanlar Uzulme kardeşim şansın guler senin de elbet yuzune Uzulme kardeşim seven cıkar seni de bir gun elbet, yurekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Fatih Erkoc Su şarkısı sozu Fatih Erkoc Su şarkı sozleri Su şarkısı sozleri fatih erkoc Fatih Erkoc Su 2019 Su doguştur hepimiz icin bir nimettir Var olustan son vedaya Her nefeste su vardır bir tohumdan orman edıp bin canlıyı yaşatır su doguştur hepimiz icin bir nimettir su lutuftur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Fatih Erkoc Telaşlarım şarkısı sozu Fatih Erkoc Telaşlarım şarkı sozleri Fatih Erkoc Telaşlarım şarkısı 2019 telaşlarım fatih erkoc İncecik bir cizgi aşkın gulen yuzu anlamak pek zormuş anlamadım aslında hatayı birazda kendimde aramam lazımmış aramadım yıllarca bir suru masallar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,467Konular
981,180Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt