Fatih Erkoç Elvedi TatlımŞarkısının Kimin İçin Yazdı? fatih erkoç elveda tatlım fatih erkoç haberleri fatih erkoç Sevgili melekler, artist sanatçı Fatih Erkoç, geçtiğimiz gün Muazzez Ersoy’un Ankara Panora Park’tan canlı yayınlanan TV programı 'Bir Yaz Gecesi'ne katıldı Katıldığı TV programında 20 yıl önce hit olan 'Elveda Tatlım' adlı şarkısını 'Yeşil gözlü bir hostese yazdım' dedi 8193 8193 fatiherkocelveditatlimsarkisininkiminicinyazdi5c4dfde7ac563fatiherkocelveditatlimsarkisininkiminicinyazdi5c4dfde7ac563 252 200 muazzezersoyfatiherkocjpg8193 Fatih Erkoç Elvedi TatlımŞarkısının Kimin İçin Yazdı? muazzezersoyfatiherkocjpg8193 Fatih Erkoç Elvedi TatlımŞarkısının Kimin İçin Yazdı? Muazzez Ersoy’un Ankara Panora Park’tan canlı yayınlanan TV programı 'Bir Yaz Gecesi'ne katılan Fatih Erkoç önemli bir itirafta bulundu Şimdiye değin yazdığı şarkılarının çoğunu eşi için yazdığını belirten artist yirmi sene önceki albümünde bulunan ve hit olan 'Elveda Tatlım' adlı şarkısını ise yeşil gözlerine vurulduğu bir hostese yazdığını söyledi Programda fazla sevilen şarkısını söylemeden önce 'Bu şarkı ile ilgili olarak bir itirafta bulunmak istiyorum Şarkılarımın çoğunu eşim için yazdım fakat ‘Elveda Tatlım’ adlı şarkıyı bir hostes için yazdım Çok güzel yeşil gözleri vardı Yıllar daha sonra eşime itiraf ettim Acilen de sizlere itiraf ediyorum' dedi