Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Esgi Huzun Şarkı Sozu

Fatih Esgi Huzun Şarkı Sozu
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fatih Esgi Huzun Şarkı Sozleri

Fatih Esgi Huzun Şarkısı

Hic aklında soru işareti kalmasın

El sozune inanıpta aldanmayasın

Bu aşkın icinde huzun, husran olmasın

Soz keselim aşkımıza hic ayrılayalım

Ellerin elelrime değmese

Gozlerin derinlere inmese

Yaşamanın bir anlamı kalır mı soylesene

Senden bir başkası olur mu

Bu cana dokunabilir mi

İmkanı yok sevdiğim

Bu kalp doğuştan senin

Ellerin elelrime değmese

Bu cana dokunabilir mi

İmkanı yok sevdiğim

Bu kalp doğuştan senin

Hic aklında soru işareti kalmasın

El sozune inanıpta aldanmayasın

Bu aşkın icinde huzun, husran olmasın

Soz keselim aşkımıza hic ayrılayalım

Ellerin elelrime değmese

Bu cana dokunabilir mi

İmkanı yok sevdiğim

Bu kalp doğuştan senin

Ellerin elelrime değmese

Bu cana dokunabilir mi

İmkanı yok sevdiğim

Bu kalp doğuştan senin

Similar threads

Af Dileme Sozleri yeni 2019 Af Dileme Sozleri kısa Kırık bir kalp bıraktım sana biliyorum, beni affetmeni istiyorum, yuzum kızarık icim bulanık senden sevgi dileniyorum affet beni diyorum lutfen affet Hazin Bir Son istemiyorum Bu Dunyada Ellerimi Actım Huzurunda Af Diliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ayrılık Mektubu Yaz, Ayrılık Mektubu Nasıl Yazılır? Ayrılık Mektubu Kısa Ayrılık Mektubu Orneği Konuşmak care etmiyor biliyorumSozlerimin bu kadar anlamsız ve değersiz olduğu bir zamanı hic yaşamamıştımBeni Sevmiyormuşsun bunu anladımBana verdiğin hayat dersi icin sana teşekkur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ozlemini Aşamıyorum Yureğim dalıyor uzarlara Gullerin acmadığı, Guneşlerin doğmadığı yerlerde Sebebini arıyor Sebepsizce Sıkıntıların ortasında yapayalnız, Sıkılıyor Ne konuşuyor benimle Ne de şikayet ediyor Yine o yalnızlık Aynı tanıdık huzun Sensizken bir an bile Gulmuyor yuzum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Kısa Damar Mesajlar En Guzel Damar Mesajlar Birbirinden ilginc ve bir okadar guzel Damar sozleirn hepsi burada sizlere ozel Damar sozler Gecenin Buz tutmuş Yalnızlığında seni duşunurum, sen beni sevmesende ben senin nefes aldığın surece yaşamaya yeminliyim Ellerimde Elinin Sıcaklığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
2019 Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Tum Şarkı Sozleri Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Şarkı Sozleri 2019 imagescemadriansiyahbirvedaopucugutumsarkisozleri20195ada07d39c8f4 Hoşgeldin Ellerini tanırım ince beyaz gozlerin bakar durur Komur siyaha sesini bağırır sessizliğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt