Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih hoca diyalogları

Fatih hoca diyalogları
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fatih öğretmen diyalogları nasrettin öğretmen diyalogları Fatih Terim: Hakan sen topları Necati’ye indireceksin Hakan Şükür: Tamamlanmış abi Fatih Terim: Abi değil hoca diyeceksin Hakan Şükür: Kime Necati’ye mi öğretmen diye cem? Fatih Terim: Hayır aptal alıcı bana Hakan Şükür: iyi de sen oynamıyor ki , topları sana indirsem taç olur Fatih Terim: Fatih soyun hakanın yerine oynuyorsun Fatih Terim: Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz Beni anlayabilmeniz için size email mi göndermem gerekiyor !? Tuncay Şanlı: İyi de hocam, hakem benim kolyeyi bile çıkarttırdı, laptopa ne der bilemicem Fatih Terim: Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yerine geçen kimse kulübesinde Gökdeniz Karadeniz: Len Tuncay zaten ben de cezalıyım, beraber counter oynarız Fatih Terim: Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor Emre: Hocam ayıp oluyor lakin, her duyduğuna inanacaksan işimiz var senle! Fatih Terim: Hakan soyun oyuna girecen Oğuz Öğretmen: Hakan değil hocam Fatih Terim: Nasıl yok !? Oğuz Hoca: Teravihe gitmiş, Ramazan ya o bakımdan Fatih Terim: hönk ! Fatih Terim: Yıldıray ısın Yıldıray: 50 saattir ısınıyom, buharlaşa sırça ya Fatih Terim: Oğuz soyun oyuna girecen Oğuz Hoca: Hönk! Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu, antrenörüm ben Fatih Terim: Valla mı len! Oğuz Öğretmen: Ulan bütün bunadı bu Fatih Terim: O boynundaki ne evladım? Hakan Şükür: At nalı hocam, uğur getirsin diye taktım Fatih Terim: Ayağına tak sen onu ayağına töbe töbe!  

858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt