Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fatih Projesi Akıllı Tahta

Fatih Projesi Akıllı Tahta
0
105

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Fatih ilçesi Zeki Tahta Projesi
Fatih Zeki Tahta Projesi

20192019 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde bir takım pilot illerde uygulamaya başlanacak FATİH Projesi'nin tanıtımı, Milli Eğitim Bakanı Dinçer ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katıldığı basın toplantısıyla gerçekleştirildi

FATİH Projesi'nin beş temel bileşenden oluştuğunu anlatan Dinçer, birincil bileşenin donanım ve yazılım altyapısının sağlanması olduğunu, Türkiye genelinde toplamda 570 bin dersliğin etkileşimli tahta ve internet altyapısına kavuşacağını belirtti

Hem her okula birer adet çok amaçlı printer ve evrak kamera verileceğini de bildiren Dinçer, örgün eğitimdeki öğrenciler ile öğretmenlere tablet bilgisayar sağlanacağını kaydetti

Dinçer, ''Okullarımızdaki donanım daha aşağı yapısının iyileştirilmesi konusunda LCD panel etkileşimli tahta, çok amaçlı fotokopi makinesi, evrak kamera şartname çalışmaları işlenmiş, anlaşma imzalanmıştır 3 bin 657 ortaöğretim kurumumuzdaki kurulumlar, 2019 Eylül ayı ardına kadar gerçekleştirilmek üzere planlandı'' diye konuştu *

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt