Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fatih Sultan Mehmet Nereli

Fatih Sultan Mehmet Nereli
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fatih Sultan Mehmet Nereli Fatih Sultan Mehmet Nereli ? Selam ırk Fatih Sultan Mehmet Nereli acaba merak ettimde hemen şimdi o yüzden merakım gitsin diye size yazdımfatihsultanmehmetnereli5c5a091397688alt  

Similar threads

Beren Saat Ailesi Nereli Beren Saat Ailesi Nereli acaba bilen var mı merak ettimde aniden o kadar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Fatih Sultan Mehmet Aldığı Yerler Fatih Sultan Mehmet Aldığı Yerler nereleri? Arkadaşlar Osmanlı Tarihi dizilerle gündeme geldi ve yeni bir film daha geliyor Fatih Sultan Mehmet ile ilgili bende merak ettim acaba Fatih Sultan Mehmet Aldığı Yerler nereleri?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Osmanli padisahlarinin anneleri nereli? Hic merak etdiniz mi Osmanli Padisahlarinin annelerinin nereli oldugunucogunuz benim gibi yabancilar diye aklinizdan gecirmiyorsunuz degil mi?? Ama o kadar degilmis aralarinda yabanci anneye sahip olanlarda varmisIste o Padisahlar I MURAT (29 Haziran 1326...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Fatih Sultan Mehmet Nereli Fatih Sultan Mehmet in Doğum Yeri 27 Receb 835 (30 Mart 1432) Pazar gunu şafak vaktinde, devletin başkenti olan Edirne'de, II Murat'ın dorduncu oğlu olarak dunyaya geldi Annesi Huma Hatun, tarihci Babinger ve yazar Lord Kinrossa gore gayrimuslim bir koledir Yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Fatih Sultan Mehmet Camisi Nerede Fatih Sultan Mehmet Camisi Nerede Selamlama kızlar Fatih Sultan Mehmet Camisi Nerede bana açık adres yazarmısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt