Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Sultan Mehmet'in Bir Vecizesi

0
200

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Fatih Sultan Mehmet'in Vecizesi
Fatih Sultan Mehmet Vecizesi
Fatihin vezileri

Milletim icin dunyayı sırtımda taşırım
Fatih Sultan Mehmet

Sultan Mehmet 12 yaşına geldiğinde babası Sultan Murat oğluna tahti bırakıp Manisa'ya inzivaya cekilirBu haber uzerine hristiyanlar Osmanlı tahtında bir cocuk olduğu icin Haclı ordusu toplayıp Osmanlının uzerine saldırmaya karar verir Bu olayı haber alan Sultan Mehmet babasını cağırır fakat babası artık sensin diye gelmez Bunun uzerine Sultan Mehmet babasına şu tarihi mesajı yollar:

Baba,
Eğer Padişah siz iseniz geliniz ve ordunun başına geciniz ,
yok eğer padişah ben isem size emrediyorum gelip ordunun başına geciniz

Dunya Devleti Ebedi Değildir Fani Cihanda Hic Kimse de Olumsuz Değildir İnsanların Dunyada Nefesleri Sayılıdır ve Olumsuzluk Kapısı Kapalıdır

Similar threads

Fatih Sultan Mehmet'in Vecizesi Fatih Sultan Mehmet Vecizesi Fatihin vezileri Fatih Sultan Mehmet'in Bir Vecizesi Milletim için dünyayı sırtımda taşırım Fatih Sultan Mehmet Fatih Sultan Mehmet'in Bir Vecizesi Sultan Mehmet 12 yaşına geldiğinde babası Sultan Murat oğluna tahti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Fatih Sultan Mehmet'in babasına Mektubu Fatih Sultan Mehmet'in yazdığı Mektup Fatih'in Mektubu Fatih Sultan Mehmet'in Mektubu Fatih Sultan Mehmet 12 yaşına geldiğinde babası Sultan Murat tahtı oğluna bırakıp Manisaya inzivaya cekilir Bu haber uzerine hristiyanlar Osmanlı tahtında bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Fatih Sultan Mehmet 12 yaşındayken babası Sultan Murat tahtını Fatih Sultan Mehmet'e bırakmıştır ve Manisa'da inzivaya cekilmiştirOsmanlının başında bir cocuğun olduğunu duyan Hiristiyan'lar bunu bir fırsat olarak bilip Osmanlı Devletine saldırmak icin karar alırlar ve Osmanlı Devletinin uzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
fatih sultan mehmet'in babasına yazdığı mektup Fatih Sultan Mehmet Babasına mektup yazarak komutanlık cağrısı yapmamış Tarih kitaplarında Fatih ile ilgili bilinen en ilginc yanlış Fatih Sultan Mehmet ’in babasına yazdığı iddia edilen mektup Babası İkinci Murad ’ın tahttan ayrılmasıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Fatih Sultan Mehmet'in Babası kimdir Sultan II Murad kimdir II Mehmedin babası Fatih Sultan Mehmet'in Babası Fatih Sultan Mehmet'in Babası II Murat veya Koca Murad,Divan Edebiyatı'nda ki adıyla Muradi dir, Fatih Sultan Mehmet II Murat'ın ucuncu oğlu olarak dunyaya geldi Sultan II...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt