Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Tekke: En ciddi teklif Fener'den geldi

Fatih Tekke: En ciddi teklif Fener'den geldi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Tatilini memleketi Trabzon'da geçiren Fatih, Rusya'nın Zenit kulübünden bundan böyle ayrılmak istediğini belirterek, kendisi için daima önceliğin eski kulübü Trabzonspor olduğunu, oysa bugüne dek Türkiye'den en önemli teklifin Fenerbahçe'den geldiğini söyledi

Transferi ile ilgili bütün bilgilerin menajerleri aracılığı ile önce Trabzonspor Kulübü'ne verildiğini andıran Fatih Tekke, Menajerlerime de açıklamalar olarak verdim Ilk Kez benim durumumu Trabzonspor bilecek Trabzonspor transferimle ilgili herşeyi biliyor zaten Anlayışlı Olmak zorunda, çünkü ben böyle yapıyorum Lakin Rusya'nın Zenit Petersburg'a bugüne kadar Türkiye'den en önemli teklifi tek Fenerbahçe yaptı 15 yıl öncesinde gelip çok ciddi manada paralar verip, edinmek isteyen kulüp Fenerbahçe'dir, lakin kulübüm buna müsade vermedi Kulübüm o dönemde benim için 10 Milyon Euro istemiştidedi

Futbol oynayacağı bir takımda oynamak istediğini bildiren Fatih Tekke, Rusya'da fiziksel anlamda hiçbir sıkıntım değil Parayı düşünsem Rusya'da kalmak benim için en rasyonel yol olur, fakat ben futbol oynamak istiyorum

Almanya'da bazı takımlarla görüşmelerimiz var Bu görüşmeler olumlu yönde şekillenirse ilk tercihim Avrupa'da oynamak olacak Ben kendimi hem fiziksel ayrıca de psikolojik olarak mükemmel hissediyorumdiye konuştu

İnsan yaşlandıkça kendi köyünü, doğduğu yeri fazla özlüyor Gün geçtikçe özlem artıyor Ne değin uzaklaşsa özlemi pek artıyordiyen Fatih Trabzonspor'a ulaşmak bitmiş nasip olursa, Türkiye'ye değişim, birincil tercihim her zamanki gibi tekrar Trabzonspor olacaktır fiziksel olarak ve psikolojik olarak kendimi değerlendirdiğim vakit 5 yıl daha rahatlıkla üstteki düzey oynayabileceğimi düşünüyorum

Yaşım 31 ve 3536 yaşlarında Türkiye'de oynayan oyuncular var 3738 yaşlarında üst düzey oynayıp futbolu bırakan oyuncular var Türkiye'de Bende bu şekil olabileceğimi düşünüyorum Futbolu ele vermek benim doğduğum yerde adamak, beni Fatih Tekke yapan yerde tabiki ele vermek isterim Böyle bir onuru yaşamak isterim Benim duygularım defalarca böyle olmuştur Futbolu beni Fatih Tekke yapan yerde, doğduğum şehirde sevdiğim şehirde adamak isterimşeklinde konuştu

RUSYA'DA HOŞ BAŞARILAR YAKALADIM

Rusya'da kayda değer başarılar yaşadığını kaydeden Fatih Tekke Rusya'da geçirdiğim yıllara baktığınızda sonuç olarak olağanüstü fazla bir galibiyet yakaladım 4 tane kupa elde ettik Bunların iki her birine bir oyuncunun hayal edeceği en üst düzey kupalar Dünyanın en iyi oyuncuları ve en iyi takımlarına aleyhinde oynuyorsunuz

UEFA Kupası, Süper Kupa, Rusya Ligi Şampiyonluğu, Rusya Kupası bunlar 25 yılda oldu Takım içinde de en fazla gol atan ikinci oyuncu durumundayım Bir oyuncu için önemli başarılar bunlar fakat kendim için ise kayıp olarak şöyle değerlendirebilirim Birincil gittiğim yıllarda Rusya'daki antrenman sahalarının elverişli olmamasından nedeniyle sakatlıklar yaşadım Gelecek yıllarıma etki etti Son bir yıllda bir çok şey olumlu ülkü geldi Rusya'da geçirdiğim 3 yıla baktığımda benim için daha üst düzey olabilirdi Saha dışındaki problemlerim olmamış olsaydı Arsenal'a aktarma olan Arshavin gibi Fatih Tekke'de bir yerlere gidebilirdiaçıklamasını yaptı

Rusya'ya sırası gelmişken Türkiye'nin en manâlı oyuncusu olarak gittiği hatırlatan Fatih Tekke, İstanbul takımlarında oynayıp yurt dışına dışarı giden bir oyuncu benim performansımla oynamış olsaydı bu fazla daha farklı aksettirilebilirdi Gökdeniz'de aynı şekilde Şampiyon oluyorsunuz kimse değil UEFA Kupası'nı kaldırıyorsunuz kimse yok Süper Kupa'yı kaldırıyorsunuz kimse yok, arayan değil, soran yok Trabzonlular olarak işler yapıyoruz lakin paha biçilmez olarak gösterilmiyor Fazla ağırlık verilmiyordiyerek basın mensuplarına sitemde bulundu *

858,536Konular
981,827Mesajlar
32,349Kullanıcılar
erenoSon üye
Üst Alt