Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fatih Terim'den dedelik müjdesi! Merve Terim ikinci kez anne oluyor

Fatih Terim'den dedelik müjdesi! Merve Terim ikinci kez anne oluyor
0
32

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
maf8t_1630995888_0276.jpg

37 yaşındaki Teknik Direktörü Fatih Terim'in küçük kızı Merve Terim, ikinci kez anne olacağını açıkladı.

İkinci kez anne olacak olmanın mutluluğunu yaşayan Merve Terim, duygularını ifade etmede güçlük yaşadı. Annelik duygusunun çok güzel bir şey olduğunu dile getiren  Merve Terim Çetin, "Bu yolculuğa tekrar çıktığım için deli olduğumu düşünen büyük bir kesim olsa da, ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim. Zor ve uzun olsa da bambaşka bir hikayenin başındayım. Yaman'ın biz gittikten sonra yalnız kalmayacak olduğunu bilmek tüm zorlukları kolaylaştırıyor" dedi.

"ENDİŞELERİM YOĞUN..."

Sözlerinin ardından Çetin sözlerine şöyle ilave etti: "Risklerimin farkındayım, korkularım gerçek, endişelerim yoğun ama herşeye rağmen bu sefer sonunu sağlıkla görebileceğime inanıyorum. Beni bir müddet dualarınızda misafir etmeniz dileğiyle"

WHUmn_1630995917_1315.jpg

Similar threads

Ünlü teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den üzen haber geldi. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyuran Çetin hamileliğinin riskli olduğunu da sosyal medya üzerinden yayınladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim Çetin, ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Başarılı teknik direktörü Fatih Terim'in Galatasaray ile yollarının ayrılmasının ardından kızları Merve ve Buse Terim'den paylaşımlar gecikmedi. Aralık 2017'de sarı-kırmızılıların başına 4. kez gelen Terim, bu süre zarfında 176 maça çıkarken 97 galibiyet, 35 beraberlik, 44 mağlubiyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Teknik direktör Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin 6,5 aylık hamileyken erken doğum yaparak bebeğini kaybetmişti. Merve Terim Çetin sosyal medya hesabından yürek burkan bir paylaşım yaptı. 2011 yılında Ahmet Baran Çetin ile evlenen  Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Başarılı teknik direktörü Fatih Terim'in Galatasaray ile yollarının ayrılmasının ardından kızları Merve ve Buse Terim'den paylaşımlar gecikmedi. Aralık 2017'de sarı-kırmızılıların başına 4. kez gelen Terim, bu süre zarfında 176 maça çıkarken 97 galibiyet, 35 beraberlik, 44 mağlubiyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz... 1. Ünlü model Didem Soydan'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlar ortalığı alev alev yaktı! 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt