Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Ürek: "Aysun beni görür görmez boynuma sarıldı ve öpüştük"

Fatih Ürek: "Aysun beni görür görmez boynuma sarıldı ve öpüştük"
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fatih Ürek: Aysun beni görünce boynuma sarıldı ve öpüştük NE YAKIŞIKLI ADAMMIŞIM!'Şeytanın Pabucu'nda oynayan ve imajını da değiştireb Fatih Ürek: ‘Ne yakışıklı adammışım!’ diyorum kendi kendime Ayrıca bundan başka şöyle bir hakiki var, ekip elbise bana çok yakışıyor yahu!' dedi 1549419 1549419 fatihurekaysunbenigorurgormezboynumasarildiveopustuk5c4de790939a3fatihurekaysunbenigorurgormezboynumasarildiveopustuk5c4de790939a3 http:img211imageshackusimg2113641meleklermekan2zm4 Son günlerde ayrıca Aysun Kayacı ile öpüşme hikayesi ayrıca de Ergenekon iddianamesinin ek belgeler klasöründe MIT’çi sanatçılar listesinde isminin geçmesiyle gündeme gelmişti Fatih Ürek Şu Anda de “Sus adlı albümü ve yeni imajıyla konuşuluyor Altunizade’de fakat evinin bahçesinde buluştuğumuz Ürek insanların artık kendisini bir gece kulübü şarkıcısı değil bir yorumcu olarak gördüğünü belirtiyor Bundan memnuniyet duyuyor natürel oysa Fakat hâlâ dargın olduğu konular var Mesela şimdiye değin müzikle ilgili aldığı tek ödülü Magazin Gazetecileri Derneği’nin vermiş olması, aralıkta vizyona girecek sinema filminde bir takım oyuncuların sırf o oynuyor diye oynamak istememeleri gibi Sıradan Fatih Ürek’cilt çok öbür görünüyorsunuz Bu başkalaşım albüm fotoğraflarına da yansımış Neler olup bitiyor? Fazla uzun zamandır sahnelerdeyim ancak yeni keşfediyorum oysa insanlara hep beni bakmak istedikleri gibi görünmüşüm Senelerce sahneye ne giydiğimi umursamadan çıktım, şarkılarımı söyledim ve onları eğlendirdim Ama adi hayatımda defalarca rahatlıktan yandan biri olmuşumdur Sahnedeki frapan halimle o kadar bir alakam yoktur yani Sosyal olarak hareketli bir yaşamım var, cemiyet hayatının içinde aktif olarak bulunduğumdan nedeniyle da kravat ve takım elbise yani protokol görüntüsü esasında sahip olduğum lakin insanların göremediği bir yanımdı Ben de bunu yeni albümle ortaya çıkardım sadece “Eski fotoğraflarıma bakınca kendimi rüküş buluyorum O eski cicili bicili kıyafetlere ne demeli? İtiraf edeyim, ben de o zamanki fotoğraflarıma baktığımda fazla şaşırıyorum ve kendimi rüküş buluyorum Nasıl olmuş da fark edememişim diyorum kendi kendime veya nasıl kuytu hissetmişim kendimi o kıyafetlerle Gardırobunuz artık ayrıntılarıyla değişti mi Bundan daha sonra sahnede nasıl giyineceksiniz? id Yok, hâlâ incik boncuk merakım var ama eskisine oranla çok eksik Sahnede kot pantolon giymeye başladım Takımlarım çoğaldı fakat esasını isterseniz neyin içinde rahatsam onu giyiyorum Mesela benim yırtık pırtık bir şortum ve tişörtüm vardır, bayıla bayıla giyerim Bu değişimde Şenay Akay’ın parmağı var sanırım Şenay’ı önceden tanırım Menajerim ve can dostum Sibel Barıştırma’la bu projeyi düşünürken imaj konusunda destek almaya karar verdiğimizde aklımıza direkt Şenay geldi bir defa kayıtlı bir güzel ve modaya da egemen Neyin neyle giyileceğini ve nasıl görünüleceğini iyi biliyor Sibel Barış’la çok yakın dostsunuz görünen o ki Fakat “Sanat camiasından arkadaş olmaz derler Evet, kuşkusuz olmaz Hatta şöyle diyeyim, ablama bile güvendim, başıma karlar yağdı Kısacası o kadar fazla kişiye içimi açıp böylece çok güya yolda kaldım ancak Şimdiye kadar istediğim çıkışı yakalayamamış olmamı da buna bağlıyorum Samimiyetimin ve iyi niyetimin kullanıldığını düşünüyorum Fakat bundan böyle akıllandım ve acilen fazla ketumum Sibel’e gelince, o fazla bambaşka Tanıştığımızda sanırım 16 yaşındaydı İkimiz de Bursalıyız Yeni yeni sahne almaya başladığımız dönemde tanıştık Dostluğumuzu o günden bugüne aynı şekilde yürütmeyi başardık Sıcakkanlılığınızın insanları etkilediği belirli Peki ya bu yeni imajınızla kadınların ilgisini çekmeye başlama hikayesi nedir? Geliyor mu gerçekten kadınlar size değişik tekliflerle? Geliyorlar valla Ben Facebook’a aza oldum, oradan insanlara iletişime geçip yorumlarını almaya çalışıyorum Yeni fotoğraflardan sonradan kadınlardan bir sürü teklif geldi “Yemeğe çıkalım mı?dan “Beraber olalım mı?, hatta “Evlenelim mi?ye kadar Anlatırken ağzınız kulaklarınızda, görünen o ki çok hoşunuza gitmiş bu ilgi Yargı veriyor musunuz kadınlara? Yakışıklı mısınız sizce? Haklılar galiba Ben bile yeni fotoğraflarıma bakınca şaşırıyorum “Vay be! Ne yakışıklı adammışım ben diyorum kendi kendime Ayrıca dahası şöyle bir gerçek var, takım elbise bana fazla yakışıyor yahu! “Aysun beni görür görmez boynuma sarıldı ve öpüştük Peki Aysun Kayacı? Siz bu değin yakışıklısınız fakat o “Öptürmem diye tutturdu Yok pek bir şey Ayrıca ben Aysun’u şimdiden öptüm bile Şaka bir yana o öptürmem açıklamasından sonradan Aysun fazla üzülmüş Ertesi gün çekimde bir araya geldiğimizde beni görür görmez koşup boynuma sarıldı ve öpüştük Angelina Jolie kızacak bu işe Siz “Angelina’yı seçim ederim diye bir tanımlama yapmadınız mı? Ay o Angelina Jolie meselesi de fazla gülünç Bana dünyadan kimi öpmek istersiniz dediklerinde doğal olarak aklıma o geldi Illaki o kocaman dudakları öpmek isteyen tek erkek de ben değilimdir bu arada Türkiye’nin Jolie’si de bizim Aysun oluyor tabii ancak Aysun Kayacı ile bir sorununuz yok yani Bütün tersine mükemmel anlaşıyoruz Aysun çok edepli, akıllı ve yetenekli bir kız Zaten filmin senaryosunu okur okumaz yapımcıma “Bu rol mutlaka Aysun’un olmalı dedim Film projesinin sizin üzerinize kurulu olduğunu söyleyebiliriz o halde Baksanıza rol dağılımında da söz sahibiymişsiniz Evet, proje benim üzerime kuruldu diyebilirim Bu gelişme yeni imajımla ortaya çıktı Ben tiyatro kökenli bir sanatçıyım ve sinema filmi yapmak istediğimi her fırsatta söylüyordum Birkaç öneri gelmişti ama ya emrindeki roldü ya da davetli oyuncu gibi bir şey Daha fazlasını istedim çünkü yapabileceğimi biliyordum İyi fakat beklemişim, bir gün yapımcım Banu Akdeniz aradı ve film projesinden bahsetti Görüşmeye her zamanki gibi bu da emrindeki roldür herhalde diyerek gittim ama diğer taraftan baktım ki başrol oynamamı istiyorlar aniden hayallerim hakiki oldu genel olarak filmin oyuncu kadrosundan memnun musunuz? şimdi çok memnunum çünkü büyük isimler var kadromuzda Lakin bazı oyuncular film bir Fatih Ürek filmi diyerek oynamak istemediler ya da normalde aldıkları ücretin çok üzerinde taleplerde bulundular Kırıldım ve fazla üzüldüm Ben 30 senedir sanat camiasındayım ve biriki projede yer alıp ondan sonra böyle kendini bilmez hareketler yapmanın insanın kariyerini nasıl değil edebileceğini de iyi bilirim “Benim ucuz komedi yaptığımı sananlar utanacak Kim bu oyuncular? derhal hiçbir şey bildirmek istemiyorum lakin zamanı gelince teker teker açıklayacağım Filmim aralıkta vizyona girer girmez yapımcımla beraber bir basın toplantısı düzenleyip kimlerin bu projeye burun kıvırdığını anlatacağım Gelecek tepkilere hazır mısınız? Ortalık sıradan karışacak gibi Hem de nasıl Tabii hazırım, neden olmayayım ama? Halk bu filmi seyrettiklerinde gerçekten şaşıracaklar Benim ucuz komedi yaptığımı sananlar utanacak “Şeytanın Pabucu önemli bir yapım Keza filmde iki karakteri ansızın canlandırıyorum Esasını isterseniz bu yorumlara da fazla kulak asmamak lazım Ne demişler, “Yıldırımlar yüksek tepelere düşer Aramak ki epey yüksek bir yerdeyim “Tutuklanırsam Hülya ve Sibel’le beraber tutuklanırım Fatih Ürek bir müzik kanalına fena halde kavgalı Kliplerinin yayımlanmamasını anlamıyor Kanala ve kanalın başındaki Fransız yetkiliye tepkisini ise magazincasusucom adlı sitesindeki köşesinde “Hitap ettiğiniz halkı tanımyorsunuz Dillere düşmüş bir şarkıyı yayınlamama kararını nasıl veriyorsunuz? biçiminde dile getirmiş Burnu ve dişleri haricen yüzünde estetik olmadığını belirtiyor: “Dudağımda silikon yok lakin cümbür cemaat var sanıyor İleride botokstan da etkin şeyler çıkacak, o zaman ihtiyaç duyarsam deneyebilirim Ürek: “Ergenekon davasında Hülya Avşar ve Sibel Can’la beraber benim de ismim geçiyormuş Tutuklanırsak da beraber tutuklanırız herhalde Şaka bir yana Ergenekon davasında benim ismimin geçtiğini yazar arkadaşların zihin sağlıklarından ciddi anlamda şüphe ediyorum “Fatih Ürek caz okuyamaz diyenler, Türk müziğini minik görmüş olurlar Filmden sonra ne var sırada? Nerelerde göreceğiz sizi? Bir sürü yeni projem var Televizyonda gösteri programı yerine getirmek istiyorum Uzun zamandır teklifler geliyordu Artık hazır olduğumu hissediyorum lakin başka bombalarım da var, sahnede caz söyleyeceğim mesela Önemli tepkiler alacağınızın farkında olan mısınız? Basit bir şey mi oysa caz bildirmek? Ben Türk sanat müziği icra ediyorum, yani bu cazdan daha zorlama bir müzik türünü söyleyebiliyorum çağrıda bulunmak O halde niçin caz okuyamayayım ancak? Bence benim caz okuyamayacağımı söyleyenler Türk müziğini ufak görmüş olurlar Kendime güveniyorum Üretim şirketim DMC olacak ve Ferhat Göçer’in de projede yer alacağını söyleyebilirim Nasıl bir televizyon şovu istiyorsunuz peki? “Late night show dediklerinden Gece şovu yani Böylece sabah programı falan sunmak istemem Çok öbür, bambaşka ve ses getirecek şeyler planlıyorum televizyon için O süre sahne rafa kaldırılacak diyebilir miyiz? Gece kulübünde sahneye çıkmayı rafa kaldırabilirim belki fakat müziği katiyen Ben ölene değin şarkı anlatmak istiyorum Gece kulübünde sahneye çıkmak stresi bol bir iştir ve bundan böyle yorulduğumu söyleyebilirim Sahnede başınıza gelen gülünç bir şey var mı? Var var Ben daima fermuarımı açık unuturum Aceleyle çıkıyorum diye mi bilmem fazla başıma kazanç Seyirci uyarmaya çalışsa da bir türlü anlamam Birçok zaman utanır söyleyemezler, ben de fermuar açık bitiririm programımı “Semra Özal’ın varlığı benim için bir hediye Semra Özal’la da dostsunuz, yok mi? Arkadaşlığınız daima alaka çekmiş ve üzerine konuşulmuştur Nasıl tanıştınız? tamamen ne vakit tanıştık hatırlamıyorum fakat Semra hanımefendi sıcakkanlılığımdan mıdır nedir beni zaten severmiş Bir arkadaş meclisinde bir araya geldik zamanla da bir ablayla kardeş arasında paylaşılacak şeyleri paylaşmaya başladık Dostluğumuzun ilerlemesinde benim haddini bilen tavırlarım da çok etkilidir Ben bir defa bile kendisine Semra bayan demedim O hanımefendinin daima kim olduğun bildim Saygıda hata etmedim Meşhur kravatın hikayesi Ürek’in albüm fotolarını Pelin Karamehmetoğlu çekti İmaj danışmanlığını ise Şenay Akay üstlendi Fotoğraflarda dikkat çeken geriye doğru atılmış kravat hakkında sanatçı “O us çekim esnasında spontane oluştu ve bence ortaya fazla değişik bir şey çıktı diyor ve kıkırdayarak devam ediyor